To je to što me zanima!

Seksi nindža: Hurley se uvukla u usko odijelo, ispale joj grudi

Slavna britanska glumica Elizabeth Hurley još jednom je dokazala kako su godine samo broj. Svoj seksi izgled naglasila je crnim uskim odijelom u kojem su joj ispale grudi i pretvorila se u nindžu
Vidi originalni članak

Glumica Elizabeth Hurley (54) fanove na društvenim mrežama obično 'časti' golišavim fotografijama, a ovaj put je to napravila u malo drugačijem izdanju. Lijepa Britanka kostimirala se kao nindža i objavila seksi fotografije na svoj Instagram.

- Nindža večer - napisala je Hurley ispod fotografije koja je u kratkom vremenu skupila 100.000 lajkova. 

- Ti si najzgodnija žena na svijetu. Čudesno dobro izgledaš - komentirali su njezini obožavatelji. Njezin Instagram profil odaje dojam kao da britanska glumica živi na plaži ili uz bazen, neprestano se sunčajući.

'KAO JAJE JAJETU' Elizabeth Hurley pozirala je sa sinom: 'Izgledate kao sestre...'

Pritom pokazuje svoju besprijekornu liniju ali mladenačku kožu čijem se izgledu svi dive i pitaju se kako je to moguće u njezinim godinama. Međutim, glumica je ovih dana otkrila tajnu svog izgleda izjavivši kako je mladenačka put zapravo rezultat izbjegavanja sunca i izlaganja opasnim UV zrakama.

Nedavno je otkrila kako top formu održava ponekim vježbanjem i zdravom prehranom, izbjegava konzumaciju teških obroka u večernjim satima. Mnogi je pitaju kako održava vitku liniju, što radi i što jede da postiže takve rezultate.

Elizabeth uz glumu ima i još jedno zanimanje. Dizajnira kupaće kostime, a otkako se bacila u 'biznis' često ih sama i promovira pa pratitelji imaju priliku gledati ju u polugolom izdanju. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 38

  • serpentine 30.12.2019.

    Nikad mi nije bila lijepa,ukusi se razlikuju

  • damir.borcek@gmail.com 30.12.2019.

    Zena i pol

  • 29.12.2019.

    Stroj!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare