To je to što me zanima!

Seksi 'Riri' ne brinu kilogrami: Pozirala u rublju za punije žene

Prihvaćam samu sebe. Nisam građena kao Victorijina anđelica, ali se bez obzira na to osjećam lijepo i samopouzdano u svom rublju, ispričala je Rihanna...
Vidi originalni članak

Rihanna (30) ponovno je pokazala seksepil u novoj kampanji donjeg rublja vlastite modne linije Savage x Fenty. U donjem rublju s motivima tropskog cvijeća, pjevačica je predstavila još jednu kolekciju. 

- Izgledaš predobro i svaka ti žena može zavidjeti na izgledu - samo su neki od komentara ispod objavljene fotografije. 

Kolekcija sadrži preko 90 pari grudnjaka i gaćica, a poseban je naglasak na kolekciji za punije žene koju i sama Rihanna promovira.. Na taj način, Rihanna je svima dala do znanja što misli o komentarima na njezinu kilažu. 

- Važno je da se znate nasmijati na vlastiti račun. Hoću reći, ja znam kad se osjećam debelo, a kad sam smršavila. Prihvaćam samu sebe u oba slučaja. Nisam građena kao Victorijina anđelica, ali se bez obzira na to osjećam lijepo i samopouzdano u svom rublju - ispričala je Rihanna.

- Izgledaš odlično. Chris je glup što te ostavio - samo su neki od komentara ispod objavljene fotografije. Prošlo je već deset godina otkako su Chrisa Browna (29) uhitili zbog fizičkog napada na tadašnju djevojku, Rihannu, a čini se da njezini obožavatelji nisu zaboraviti to. 

Chris je ostavio emotikon ispod jedno od Rihanninih provokativnih fotografija, a to mnogim pratiteljima pjevačice nije odgovaralo. 

- Ostavi Rihannu na miru, psihopatu - pisali su mu. 

 

Poslušajte novi božićni hit "BOŽIĆ JE" - Stoka feat. LayZ & Zsa Zsa

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Bljah 04.12.2018.

    Šta nije ona trudna

  • Judita👥 04.12.2018.

    ovako , polus size je nina iz života na vagi a ne ova

  • sol 04.12.2018.

    Sta je koment, preljepa pa pljujete, mala je bonbon!

Komentiraj...
Vidi sve komentare