To je to što me zanima!

Šelebaj: Dao sam joj sve. Više ne znam zašto je bila sa mnom

Bračne stečevine para Čuljak-Šelebaj procjenjuju se na 15 milijuna kn, piše Gloria. Većinu je Šelebaj unio u brak i smatra se džentlmenom što je spreman podijeliti je
Vidi originalni članak

U intervjuu za Gloriu rekao je da iz braka s Dijanom Čuljak (43) izlazi osiromašen i osramoćen. Vladimir Šelebaj (45) kaže kako je bio toliko opčinjen Dijanom da je na nju prepisao gotovo svu svoju imovinu. Bračne stečevine para Čuljak-Šelebaj procjenjuju se na 15 milijuna kuna. Većinu te imovine je Šelebaj unio u brak i smatra se džentlmenom što je uopće spreman podijeliti je. Dijana, kaže, najbolje zna je li s njim bila samo iz interesa.

Šelebaj tvrdi da razlog rastave nije njegov preljub. Kriza u braku počela je još 2009. kad je on zbog posla bio puno na Korčuli, a kući samo vikendom. Trudio se očuvati brak, no nije mu uspjelo. Kaže kako mu je sad jasnije zašto mu je brak propao jer je dobio određene informacije koje, zbog djece, ne želi otkrivati. 

U braku je, kaže, bio uvijek vjeran i na svaki Dijanin mig ispunjavao je njene želje kao papučar. Danas više nije siguran da je od Dijane dobivao isto. Već nekoliko mjeseci žive na različitim adresama, oboje kao podstanari, a kći Lara koju imaju ostala je s Dijanom. Vladimir se nada da neće morati tražiti intervenciju Centra za socijalnu skrb kako bi ostvario svoja prava kao otac. 

Izvorni tekst pročitajte ovdje

Idi na 24sata

Komentari 46

  • lacoste 26.05.2011.

    i ona je jedna dama i novinarka kad si dopusti ovakvo razvlačenje pa žutim rubrikama! fuj sramota za HRT ko da je ispala sa neke lokalne televizije pa se želi probit! odvratno! gospoja... selo moje veće od pariza...

  • pandou 26.05.2011.

    daj joooooooooooooš

  • pernica 26.05.2011.

    ona je baš uobražena, previše voli sebe, to joj se vidi po motima, ponašanju pa čak i dok čita vijesti....nije mi ih žao, to su osobe sa više lica, guzičari koji vole mijenjati partnere,nije im stalo da očuvaju OBITELJ!!!! gledaju samo svoj komod, svoje zadovoljstvo...njemu vjerujem da joj je ugađao, ali teško je njoj ugoditi!!!! glup je šta joj je prepiso svu imovinu, valjda će se ona smilovati i vratiti mu bar pola!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare