To je to što me zanima!

Selena Gomez na dodjelu došla s 20 godina mlađom sestrom, ona nosila torbicu od 3600 eura

Selena je na crveni tepih u Los Angelesku povela sestru Gracie Elliot Teefey (9), koju je javnost već imala prilike vidjeti 2019. godine na premijeri Snježnog kraljevstva 2
Vidi originalni članak

Američka pjevačica Selena Gomez (30) je 2023. dočekala u Meksiku u društvu supružnika Nicole Peltz (28) i Brooklyna Beckhama (23) i ostatkom njihovog društva, a na dodjelu Zlatnih globusa došla je s mlađom sestrom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Selena je na crveni tepih u Los Angelesku povela sestru Gracie Elliot Teefey (9), koju je javnost već imala prilike vidjeti 2019. godine na premijeri Snježnog kraljevstva 2.

Gomez je odjenula crnu Valentino Haute Couture haljinu s dimenzioniranim ljubičastim rukavima, a sa sestrom je s osmijehom pozirala okupljenim fotografima na crvenom tepihu.

Selena je haljinu upotpunila crnim cipelama na visoku petu, dijamantima i visokim konjskim repom koji je stilizirala njezina dugogodišnja suradnica Marissa Marino.

Gracie je nosila zlatnu haljinu, zlatne cipelice s niskom potpeticom te satensku torbu s kristalima 'Prada Cleo' čija cijena je oko 3600 eura.

TUŽNA ISPOVIJEST Selena Gomez ispričala zašto je bila mršavija u vezi s Justinom: 'On voli izlaziti s modelima...'

Selenina majka Mandy Teefey (46) je Gracie dobila u svom drugom braku s Brianom Teefeyom 2013. godine, a sestre se, unatoč razlici u godinama, odlično slažu. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Fleur A La Rose 12.01.2023.

    Lako za nokte i torbicu ali frizura od male je najveći problem.

  • charles_bronson 12.01.2023.

    Ajme primitivizma, u skladu sa facama😜

  • Gola_Istina 11.01.2023.

    Torbica je manji problem, nitko ne vidi nokte?

Komentiraj...
Vidi sve komentare