To je to što me zanima!

Selena Gomez o prekidu s Bieberom: 'To je bila najbolja stvar koja mi se ikada dogodila'

Osjećala sam se progonjeno prošlom vezom koju nitko nije želio napustiti, ali onda sam jednostavno prešla preko nje. Nisam se više bojala, priznala je pjevačica
Vidi originalni članak

Američka pjevačica i glumica Selena Gomez (30) je u svojem novom dokumentarcu 'My Mind & Me' otkrila kako joj je odluka da prekine vezu s Justinom Bieberom (28) bilo najbolje što joj se moglo dogoditi. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Selena je priznala da je bilo iznimno teško prekinuti vezu od osam godina pred očima javnosti.

- Osjećala sam se progonjeno prošlom vezom koju nitko nije želio napustiti, ali onda sam jednostavno prešla preko nje. Nisam se više bojala - priznala je pjevačica. 

- Osjećam se kao da sam morala proći kroz najgore moguće slomljeno srce i onda jednostavno sve zaboraviti u trenutku, bilo je stvarno zbunjujuće... ali jednostavno mislim da se to moralo dogoditi i na kraju, to je bila najbolja stvar koja mi se ikada dogodila - dodala je Selena. 

Justin i Selena su bili u vezi od 2011. godine, a više puta su se mirili i prekidali do 2018. 

ŠOKIRALE SVE FOTO Nakon svađa, Bieberova supruga Hailey i prva ljubav Selena su pozirale zagrljene

Bivša zvijezda Disneyja otkrila je ovom prilikom i kako ima mali krug bliskih prijatelja, a kao jedinu pravu prijateljicu iz Hollywooda navela je Taylor Swift. 

- Nikad se nisam uklapala u popularne cure. Uvijek sam osjećala kao da tu ne pripadam. Moja jedina holivudska prijateljica zapravo je Taylor Swift - izjavila je.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 05.11.2022.

    A da nema bolje stvari od te u životu onda je baš sretna 🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare