To je to što me zanima!

Selena Gomez skinula se u badić i pokazala obline: Društvo su joj pravili Beckham i Nicola Peltz

Ulazak u Novu godinu, Selena je, ako je suditi prema fotografijama na društvenim mrežama, provela s novim prijateljima. Pratiteljima se hvalila modnim kombinacijama i trenutcima zabave
Vidi originalni članak

Pjevačica Selena Gomez ulazak u 2023. godinu proslavila je na jahti u Los Cabosu u Meksiku s prijateljima, Brooklynom Beckhamom i njegovom suprugom Nicolom Peltz, a fotografi su Gomez 'ulovili' tijekom kupanja u moru.

8 GODINA VEZE Selena Gomez o prekidu s Bieberom: 'To je bila najbolja stvar koja mi se ikada dogodila'

Selena je pokazala zanosne obline u bikiniju. Dok se zabavljala u Meksiku na sebi je imala kupaći kostim u bijeloj i crnoj boji.

Na Instagramu se ranije pohvalila društvom s kojim je slavila Novu godinu, a obožavateljima je otkrila i svoju novu tetovažu. Nicola i ona tetovirala se na podlaktici riječ 'anđeo'.

Prisjetimo se, Selena je nedavno objavila dokumentarac 'My Mind And Me' u kojemu je ispričala detalje o svojoj karijeri, bolesti te vezi s Justinom Bieberom.

Tada je i izjavila da joj je pjevačica Taylor Swift (32) jedina prijateljica u industriji.

- Nikada se nisam uklapala u cool grupu djevojaka koje su bile slavne. Moja jedina prijateljica u industriji je zapravo Taylor - rekla je ranije  Selena i tako zaboravila na kolegicu i prijateljicu Franciju Raisu, koja joj je prije nekoliko godina donirala bubreg.

Pjevačica boluje od autoimune bolesti lupus i bipolarnog poremećaja.

POGLEDAJTE VIDEO: LIDIJA BAČIĆ OTKRILA DA JE SNIMILA SPOT SA CIGANOVIĆEM

Idi na 24sata

Komentari 5

  • MarjanaKrstavac 06.01.2023.

    tijelo prave žene a ne one hodajući vješalice a bome Selenita ima dobra pluća,a i guza je top ,iskreno prava s pravim oblinama ništa joj ne fali

  • Maxitron 04.01.2023.

    Obline????da,da i to obilne obline ,pogotovo kak se vidi iza i ispod pazuha .😂😂😂😂😂😂😂😂praaave obline.

  • 04.01.2023.

    Odite u iran pa se guzite ha ha

Komentiraj...
Vidi sve komentare