To je to što me zanima!

Selena Gomez: Spremna sam za curenje mojih golih 'fotki'

Mnoge zvijezde su se zabrinule jer svašta šalju preko Instagrama, rekao je povjerljivi izvor. Selena Gomez navodno se priprema za scenarij koji se dogodio njezinim kolegicama
Vidi originalni članak

Pjevačici i brojnim poznatima, poput Miley Cyrus, Kristen Stewart te Tiger Woodsa, hakeri su ukrali privatne slike. Selena Gomez (25) pripremila se da će njezine golišave fotografije uskoro osvanuti na internetu.

- Mnoge zvijezde su se zabrinule jer svašta šalju preko Instagrama - rekao je povjerljivi izvor.

Inače, hakeri su u travnju napali 14 slavnih žena. Na meti su tada bile Kate Hudson, Rosario DawsonWhitney PortDianna Agron, AJ Michalka, Yvonne Strahovski, Suki Waterhouse, Lily Rabe i Marin Ireland.

Sve žrtve fotografirane su u toplesu.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • lola322 02.09.2017.

    Sve ove su već naslikavane gole, u većoj ili manjoj mjeri, ovoj Seleni nerijetko "slučajno" ispadne sisa, ili ne obuče grudnjak, a nosi prozirno pa se sve vidi, prema tome čemu glumljenje čednosti i drama? Čudno bi bilo kad bi izašla slika neke glumice ili pjevačice koja se oblači pristojno, nikad se nije razgoličavala, a ne od ovih, ali takvima se to sigurno neće ni dogoditi. Da se razumijemo neka svatko radi što želi, nemam ništa protiv golotinje, ali neka ne glumataju jer je smiješno.

  • x00x 02.09.2017.

    Tak se i seve spremila za izlazak svog autorskog djela

  • flori 02.09.2017.

    Slatkica

Komentiraj...
Vidi sve komentare