To je to što me zanima!

Selena i Justin su se pomirili: 'Ljubili su se i držali se za ruke'

Izgledali su zaljubljeno, kao da se nikad prije nisu svađali. Ostavljali su dojam kao da su opet zajedno, otkrio je izvor za časopis People. Par je trenutačno u Oslu
Vidi originalni članak

Poslije njihovog prekida u siječnju, Selena Gomez (20) je punom parom počela raditi na svojoj karijeri, a Justin Bieber (19) je skandalima punio medijske stupce. U četvrtak navečer pjevačica se iz Los Angelesa zaputila u Oslo gdje je Justin nastupao. Čim je viđena u avionu, počelo se nagađati da u Norvešku putuje upravo zbog Justina, a najnovije informacije to i potvrđuju. Par je u četvrtak navečer viđen  kako se ljubi. 

- Držali su se za ruke, grlili se i ljubili se. Izgledali su zaljubljeno, kao da se nikad prije nisu svađali. Ostavljali su dojam kao da su opet zajedno - otkrio je izvor za časopis People. 

Njihovi prijatelji pretpostavljaju da su opet zajedno te tvrde, da unatoč čestim prekidima, ne mogu jedno bez drugog. 

- Jako su povezali. Čini se da ne mogu skroz okončati svoj odnos - govore njihovi prijatelji.  

Idi na 24sata

Komentari 27

  • stunnaa 21.04.2013.

    Dobro ljudi koji vi problem imate? Stvarno me zanima..

  • ketidr 21.04.2013.

    Samo da podsjetim da je 'najnovija slika Jelene' fotošop, a i bitno da je Selena prije 2 tjedna sra*a po njemu. Samo ću jedno reć, usfalilo para Disneyevoj zvijezdi ;)

  • BelieberForever 21.04.2013.

    kako je nije sram? prije 2 tjedna ga je osramotila pred cijelim svijetom,a sad trci za njim ma rekla sam vec volim Justina a ona mi se ne svida ali to je njihov privatni zivot i ne vidim zasto bi svi trebali znati da su se drzali za ruke i ljubakali. peace

Komentiraj...
Vidi sve komentare