To je to što me zanima!

Selena večerala sa sinom Willa Smitha, ljubav je na pomolu?

Pjevačica i glumica večerala je u Londonu sa sinom Willa Smitha i bivšim bliskim prijateljem Justina Biebera. Nije joj bilo drago kad je vidjela brojne fotografe
Vidi originalni članak

Iako su na dodjeli Billboardovih nagrada sjedili odvojeno, kamere su Selenu Gomez (20) i Justina Biebera (19) uhvatile kako izmjenjuju nježnosti u backstageu. Za to vrijeme Taylor Swift (23) je sa strane radila grimase čime je dala do znanja da joj njihovo ljubakanje uopće nije simpatično. 

Samo par dana kasnije, fotografi su Selenu u Londonu uhvatili na večeri s Jadenom Smithom (14), sinom Willa Smitha (44) i bivšim prijateljem Justina Biebera (19), piše Daily Mail. 

Kad je vidjela da su ih okružili fotografi i prolaznici, Selena je sramežljivo skrivala svoje lice. Strani mediji nagađaju da su Selena i Jaden više od prijatelja. 

Jadena često povezuju i s Kylie Jenner (15), jednom od sestara Kardashian. Justin i Selena mire se i svađaju otkako su prekinuli vezu u siječnju. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • AntonellaJakšić 02.06.2013.

    Zar ne znate šta se ovdje događa ? Ona pravi Justina ljubomornim !!!!! Zar se ne sjećate da je rekla da će napravit sve da mu se vratiii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • LeaVinko 30.05.2013.

    hahahhaa. ona 20 godina, a on 14? zanimljivo:D

  • kung fu panda 24.05.2013.

    zato je ostavila Bibera bio premator

Komentiraj...
Vidi sve komentare