To je to što me zanima!

Seleninoj mami pozlilo kad je čula da joj je kći s Bieberom

Pjevačica je majci ispričala da ona i pjevač idu ljubavnom terapeutu kako bi izgladili odnose. Mandy se toliko naljutila da joj je pozlilo te je morala potražiti pomoć u obližnjoj bolnici
Vidi originalni članak

Prošlog tjedna je majka Selene Gomez (25) završila u bolnici nakon burne svađe s kćeri. Naime, pjevačica se s mamom posvađala oko svog bivšeg dečka, Justina Biebera (23) s kojim se ponovo počela viđati.

Selena je majci ispričala da ona i pjevač idu ljubavnom terapeutu kako bi izgladili odnose. Mandy se toliko naljutila da joj je pozlilo te je morala potražiti pomoć u obližnjoj bolnici.

OPET ZAJEDNO Nova šansa: Justin Bieber i Selena Gomez obnovili ljubav

- Selenina obitelj neće nikad prihvatiti Justina, osobito nakon njihovog burnog prekida prije tri godine - rekli su poznanici obitelji.

Inače, Selena i Justin su se mirili i prekidali od 2011. do 2015. godine. Prvi put su ponovo viđeni zajedno u listopadu, a u studenom su potvrdili da su u vezi dok su se ljubili na klizalištu.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • ORHIDEJA_2 20.12.2017.

    pa zar ima i ljubavni terapeut

  • šator 20.12.2017.

    * ljubavnom terapeutu * kaj je to?? koju taj dr mr školu završio???

  • Merica.P 20.12.2017.

    Selena sama odlučuje što je za nju najbolje. Selena i Justin se očito jako vole i shvatili su da ne mogu više biti razdvojeni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare