To je to što me zanima!

Senidah progovorila o velikom gubitku: 'Ni danas mi nije lako, mislila sam neću preživjeti to...'

Pjevačica koju mediji često nazivaju 'Trap divom Balkana' je svoja dva albuma posvetila pokojnoj majci čiji gubitak još nije preboljela
Vidi originalni članak

Slovenska pjevačica Senidah (38) progovorila je o teškoj životnoj tragediji koja ju je zadesila kada joj je umrla majka. Ona joj je, kako je otkrila za Blic.rs bila najveći uzor. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

IMA ZAŠTITARE? Regionalni mediji tvrde da je Senidah promijenila boravište zbog mafije: 'Strahuje za život'

- Ne znam za ovu drugu, cijeli život sam gledala jednu ženu koja je sve radila sama, moju mamu. Možda zato imam problem u privatnom životu. Ja sam ja. Sve znam sama, pa i ono što mi ne treba ili ne treba - objasnila je.

- To može biti problem nekim muškarcima, ali i nekim ženama, ja sam zapravo muškarac – rekla je glazbenica.

Posljednja dva uspješna albuma posvetila je upravo majci. 

REGIONALNE I INTERNACIONALNE ZVIJEZDE Jaka imena Sea Star festivala: U Umag stižu Prodigy, Senidah, Hiljson Mendela, Krankšvester

- 'Bez tebe' je prvi album bez mame. Bila je jedna pjesma na albumu, podsjetila me na nju. Kad sam radila u studiju, odmah su krenule suze, odmah sam znala da ću je tako zvati i njoj sam posvetila album - poručila je Senidah.

- Drugi album 'Za tebe' je možda za moju dušu, ali je posvećen njoj. Jer, uvijek je govorila 'Daj mi nešto življe, daj mi nešto veselije', a na drugom albumu imam puno takvih življih pjesama - rekla je pjevačica, koju mediji često nazivaju 'Trap divom Balkana'. 

- Od njene smrti je prošlo deset godina. Nije lako. Ni danas nije lako. Tada misliš da nećeš preživijeti, ako se njoj nešto dogodi, idem i ja za njom, ali ono, tu si, ideš dan za danom - rekla je pjevačica punog imena Senida Hajdarpašić. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Philipp Plein 01.05.2023.

    Oko svijeta čuješ crnog Benza, do Pariza vozim preko Beča… Kome se sviđa, sviđa. Kome ne, ne.

  • hahtavdjdjr 01.05.2023.

    do 25 godine sam ostao i bez majke i oca..nije bilo lako al nedam se netugujem nego zbog njih zivim zivot i mislim pozitivno 😉

  • japanokinezjapano 01.05.2023.

    Prva žena koju vidim da tijelo može okrenuti za 180 stupnjeva.

Komentiraj...
Vidi sve komentare