To je to što me zanima!

Serdar je hladan prema Adi, a Ebru je nikako ne može utješiti

Narin joj govori da je ona ta koja je kriva za sve, a ne Ada i zahvaljuje se Ebru što je uvijek na njezinoj strani
Vidi originalni članak

Oguz je shrvan što mora poslati Deniz u Izmir, no zna da je tako bolje za nju jer ondje nitko neće znati da je on završio u zatvoru. Serdar je hladan prema Adi i Ebru je zabrinuta jer je nikako ne može utješiti. Narin joj govori da je ona ta koja je kriva za sve, a ne Ada i zahvaljuje se Ebru što je uvijek na njezinoj strani. Baran dolazi do njih i govori im da je Ajše dobila otkaz jer gazda nema novaca. Govori im svoju ideju da oni kupe kafić. 

Ebru i Narin razgovaraju o Baranovoj ideji i slože se da je to dobra ideja, no ne znaju kako će skupiti toliki novac. Ebru govori da će prodati Muratovu kuću i da će djeci biti drago jer će svi biti na okupu. Kasnije za objedom kažu tu ideju obitelji i dobiju blagoslov. Ozlem čuje kako Melek razgovara preko mobitela sa Sabrijem. Melek izlazi iz sobe i iznenadi se kada ugleda Ozlem pred vratima svoje sobe. Sljedećeg dana Melek odlazi posjetiti Sabrija, a Ozlem je prati sve do Sabrijevog skrovišta. Tamo se suočava s njima i pita ih znaju li što će im Kendal učiniti ako sazna za ovo.

Kendal i Kenan su na poslovnom ručku i Kendal pokušava podmititi Kenanovog kolegu tako da napiše na salveti iznos mita, no Kenan mu je uzima i zapali je, govoreći da će sve biti po pravilima. Kendal je uzrujan i napetost među njima raste.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare