To je to što me zanima!

Serena kao Kylie: Osim tenisa želi pokoriti kozmetičko tržište

Serena će pod imenom 'Aneres', koje je zaštitila još 2003., prodavati šminku, parfeme, proizvode za njegu kože i uklanjanje šminke te proizvode za kupanje
Vidi originalni članak

Američka tenisačica Serena Williams (36) priznala je da je htjela odustati od teniske karijere, nakon rođenja kćeri Alexis Olympie, koja je nedavno napunila šest mjeseci. Rodila je carskim rezom te je imala zdravstvenih problema što joj je zakompliciralo oporavak. Na teniske terene vratila se u petak, nakon 404 dana, i to pobjedom na WTA Touru protiv Kazahstanke Zarine Dijas.

Ipak, reket nije njezina jedina ljubav, godinama je to i, kako tvrdi, kozmetika.

Tenisačica, čije se bogatstvo procjenjuje na 27 milijuna dolara (oko 163 milijuna kuna) sada želi proširiti svoje poslovno carstvo, pa je tako podnijela zahtjev kako bi brendirala ime 'Aneres', obrnuto od Serena, za novu liniju kozmetičkih proizvoda. 

Prvotno je zatražila zaštitu imena još 2003. u svrhu proizvodnje odjeće, no sada se odlučila koristiti ga i za liniju ljepote. Prodavat će šminku, parfeme, proizvode za njegu kože i uklanjanje šminke te proizvode za kupanje. 

DRAMATIČNA ISPOVIJEST Serena Williams: Bojala sam se za život kćeri i sebe na porodu

Portal TMZ piše da Serena ide 'stopama' reality zvijezde Kylie Jenner (20) koja je izbacila liniju kozmetičkih proizvoda 'Kylie Cosmetics' i zaradila 420 milijuna dolara (oko milijardu kuna).

Serena je u siječnju ispričala za američki modni časopis Vogue sve o zdravstvenim problemima nakon poroda. 

ŽIVJELI MLADENCI! Izrekli sudbonosno 'da': Oženili se Serena Williams i Ohanian

- Tijekom porođaja se mojoj kćeri srce počelo usporavati pa su liječnici odlučili izvesti hitan carski rez - rekla je Williams. Dodala je kako ju je sve prestravilo, a nije mogla ni normalno disati. Liječnici nisu otkrili uzrok njezinih problema s disanjem i konačno su ju poslali na CT snimanje cijelog tijela. Pretraga je pokazala kako Williams ima nekoliko krvnih ugrušaka u plućima pa su joj hitno ubrizgali lijek. 

Williams je i 2011. umalo umrla zbog krvnih ugrušaka u plućima. Spremala se za dodjelu Oscara kada je počela teško disati i fizioterapeut joj je savjetovao da umjesto toga ode u bolnicu. 

Krajem prošle godine udala se za osnivača Reddita Alexisa Ohaniana (34).

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 12.03.2018.

    mislim da prirodno ima neugodan miris i problema s dlakama, posljedica “vitamina”

  • Mercedes s klasa 12.03.2018.

    ova serena kada ti opali šamarčinu ne digneš se sat vremena

  • tallija 12.03.2018.

    sigurno nece pokoriti kozmeticko trziste kao ni janica koja je isto imala uzaludne pothvate na tom polju

Komentiraj...
Vidi sve komentare