To je to što me zanima!

Serena prvi put pokazala svoju kćer: 'Imale smo komplikacija'

Tenisačica je fotografiju na kojoj u naručju drži svoju dva tjedna staru kćer objavila na društvenoj mreži. Williams je otkrila da je u bolnici trebala ostati šest dana nakon poroda
Vidi originalni članak

Serena Williams (35) objavila je snimku u kojoj je dokumentirana cijela njena trudnoća i porođaj. Tenisačica je otkrila da je kćer nazvala Alexis Olympia Ohanian Jr. te da je morala ostati u bolnici šest dana nakon porođaja zbog komplikacija. Detalje nije otkrivala.

- Upoznajte moju kći i pogledajte njen nevjerojatan put - poručila je pratiteljima Serena.

Prvakinja je nedavno otkrila da je bila jako nervozna zbog poroda no znala je, kaže, da će biti djevojčica. Njezin zaručnik Alexis 'imao je osjećaj' da će dobiti sina, no Serena je imala 'bolji uvid'. 

- Igrala sam na Australian Openu dva tjedna nakon što sam saznala da sam trudna. Znala sam da je djevojčica jer sam igrala na 37 stupnjeva Celzijevih, a beba mi nije zadavala probleme. Žene su snažne - rekla je Williams. 

 

Sereni i njenom zaručniku Alexisu Chanianu to je prvo dijete. Par se zaručio u Rimu krajem prošle godine, 15 mjeseci nakon što su započeli vezu.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • basketgirl 14.09.2017.

    Preslatka je ..sretno

  • povijest činjenica 14.09.2017.

    Preslatka bebačica.

  • jabuka5 13.09.2017.

    čestitam , neka bude sve dobro i malena slatkica ode kuči ......dijete je preslatko .....

Komentiraj...
Vidi sve komentare