To je to što me zanima!

Sergej je rasprodao Arenu: Dat ću sve od sebe da publika uživa

S njim će u Hrvatsku doći i obitelj - supruga Kristina te kćeri Mila i Lola, a te tri žene, kako često ističe, najvažnije su mu osobe u životu jer su zaslužne za njegov uspjeh na poslovnom i privatnom planu
Vidi originalni članak

Kantautor i pjevač Sergej Ćetković (43) na Valentinovo će nastupati u zagrebačkoj Areni, a karte za koncert su rasprodane. 

- Želim se zahvaliti na potpori i povjerenju. Dat ću sve od sebe da publika uživa u mojim koncertima. Ponesite samo dobro raspoloženje i puno ljubavi kako bi se zajedno dobro proveli. Hvala, Zagrebe - zahvalio se Sergej fanovima, koji će 14. veljače doći u Arenu.

Sergej će dan kasnije nastupit će i u splitskoj Spaladium Areni, a koncerti u najvećim hrvatskim dvoranama logičan su nastavak jer je do sada nekoliko puta rasprodao dvoranu Lisinski dok je lani imao uspješnu turneju Jadranom.

S njim će u Hrvatsku doći i obitelj - supruga Kristina te kćeri Mila i Lola, a te tri žene, kako često ističe, najvažnije su mu osobe u životu jer su zaslužne za njegov uspjeh na poslovnom i privatnom planu.

Sergeju su ovo prvi nastupi u Arenama, a glazbenik i kantautor, koji je na sceni već 20 godina, oduševit će vas karizmom, skromnošću ali i emotivnim izvedbama zato su ovi koncerti idealna prilika da se uvjerite zašto je jedan od najtraženijih glazbenika u regiji.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • CFC17 15.02.2020.

    Tko ja pak on?

  • ~DAVID~ 14.02.2020.

    Hej, kad došli smo na ovaj svijet, ja nisam znao da se za mene rađaš. Ti, ko bi rekao da ćeš baš ti u srce da gađaš? Da ću samo tebe voljeti? Hej, u tvoje ruke dam stavio sve, baš sve što imam, i nije mi žao. Znaj, za ovu dušu ti ne treba ključ, ne treba ništa, jer sve sam ti dao, samo s tobom želim stariti... Pjesmo, noćas poleti do nje, nek mirno spava. Reci, reci joj da mi je sve, reci joj hvala ... 🎵🎶🎶🎵🎶🎵🎵💜🌹 (N)

Komentiraj...
Vidi sve komentare