To je to što me zanima!

Sergej je s pletenom košarom došao po Rominu i kćer Zoju

Romina Knežić Šitov iz rodilišta je izašla s velikim osmjehom na licu. Na sebi je imala šarenu haljinu i zelenu jaknicu i veselo je pozdravljala okupljene fotoreportere
Vidi originalni članak

Voditeljica je rodila u utorak u zagrebačkoj privatnoj poliklinici Podobnik kći Zoju, koja je pri porodu imala 51 centimetar i 3430 grama. Danas je napokon došlo vrijeme da majka i beba odu doma, a po svoje cure došao je ruski odvjetnik Sergej Šitov (35). 

Romina Knežić (30) na izlasku iz rodilišta nije skidala osmjeh s lica. Na sebi je imala šarenu haljinu i zelenu jaknicu te je veselo pozdravljala okupljene fotoreportere. Sergej je u rodilište došao sa velikom pletenom košarom u koju je par stavio bebu i zaputio se prema bijelom BMW terencu. On je također bio dobre volje, a Romina je čak i mahnula novinarima na odlasku.

Par se vjenčao 2008. godine u vili Angiolini u Opatiji. Upoznali su se 2003. u Bregima, gdje je njegova obitelj kupila luksuznu kuću u Romininu susjedstvu. Novinarku je Rus zaprosio na godišnjem odmoru u St. Peterburgu.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • stolić 18.04.2011.

    Kad pogledaš ove fotografije pojam ISTINSKA SREĆA dobije na vrijednosti....(očito nekima nije lako ovo gledati pa bolje da odu izbaciti frustracije na Marijani i Nemešu jer ovdje se nema šta negativno za reći)...Čestitke roditeljima na bebici i nek vam svaki dan bude kao ovaj:)))))

  • bubelina 18.04.2011.

    zalosno je to sto svi koji spominju autosjedalicu imaju vise klikova za los komentar nego za dobar,eto u kakvoj mi drzavi zivimo...

  • kiki___12 17.04.2011.

    De to nije djete nego beba...Ne postoji autosjedalica za bebu od 5 dana...joj trš...Samo da vam je komentirat..

Komentiraj...
Vidi sve komentare