To je to što me zanima!

Šerifović je nastupila unatoč koroni pa završila na infuziji...

Unatoč korona virusu, zbog čega se radi preventive otkazuju koncerti, Marija je ipak bila hrabra i ostala vjerna svojoj publici te imala koncert. Međutim, sve ju je previše iscrpilo
Vidi originalni članak

Usred novonastale situacije s korona virusom, osim u Hrvatskoj, sve se više nastupa odgađa i u drugim zemljama. Međutim, srpska pjevačica Marija Šerifović (35) nastavila je svoje koncerte.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nikad ne bih riskirala zdravlje ljudi, ali neka moj koncert bude glasna borba i podrška za sve ljude koji se bore sa virusom. Ne ćemo dati nikom da nas korona slomi. Glazbom i dobrom energijom se molimo za sve ljude širom svijeta - rekla je pjevačica.

Publika je bila oduševljena njezinim postupkom. Međutim, Marija je nakon dva odrađena koncerta u Sava Centru završila na infuziji. Vrtjelo joj se pa je potražila pomoć liječnika, pišu srpski mediji. 

VIDEO: REAKCIJA NA PJESMU '11' Šerifović reagira: 'Srce me boli kada netko pjeva moje pjesme'

- Bila je iscrpljena, zato su joj dali infuziju. Sada je dobro. Spremna je za naredne koncerte - rekao je izvor blizak pjevačici.

Kulturne manifestacije, sportski događaji, koncerti... Sve je više javnih događanja koja su odgođena zbog epidemije korona virusa. Prvenstveno se otkazuju okupljanja gdje bi prisustvovalo više od 1000 ljudi, međutim, Šerifović je bila hrabra. Nije željela iznevjeriti publiku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Nemam_ime_ni_prezime 14.03.2020.

    Konačno događaj koji nije odgođen. Podrška za Mariju jer će sad hejteri krenuti sa pljuvanjem po Mariji. Big RESPECT. Pozivam Vas da radije hejtate ovu izmišljotinu od corone. Sjetite se samo ebole, ptičje gripe, svinjske gripe, SARS-a i sličnih.....isti scenarij straha, a na kraju bude Tresla se brda, rodio se miš.

  • dillinger_1 13.03.2020.

    To nije hrabrost nego glupost

  • bellaistriana_1 13.03.2020.

    Šoldi su vajka, vajka u modi, ča ima Marija u žepu brzo pogodi 😜

Komentiraj...
Vidi sve komentare