To je to što me zanima!

Šesti festival motora i rock n' rolla od 28. do 30. lipnja 2013.

Glazbeni dio festivala bit će stilski doista šarolik i u njemu će većina posjetitelja moći pronaći ponešto za sebe, a kao glavni bend prve večeri svira Belfast Food
Vidi originalni članak

Glazbeni dio festivala bit će stilski doista šarolik i u njemu će većina posjetitelja moći pronaći ponešto za sebe, a kao glavni bend prve večeri, u petak, nastupit će riječki super-maheri BELFAST FOOD, koji će na trakošćansku poljanu u beskrajno veseloj atmosferi donijeti duh irske tradicionalne glazbe. Društvo će im praviti BAD MUSHROOMS, momci koji su 'tesali' zanat svirajući obrade nekih od najvećih imena rock i hard rock glazbe.

U subotu će se uz slovenski CREEDENCE CLEARWATER REMEMBER, jedan od najboljih Creedence Clearwater Revival tribute bendova regije, makar i mislima moći vratiti u legendarne šezdesete s nezaboravnim pjesmama poput „Proud Mary“ ili „Bad Moon Rising“, neuništivi duh rockabillya donijet će Zagrepčani B & THE BOPS, a svojih će veselim pjesmama i uvijek dobrim raspoloženjem večer zatvoriti zagrebački country otkačenjaci PICKSIEBNER. A subotnji program upotpunit će i tri benda koja će nakon prijava odabrati žiri festivala.

Trakošćan se nalazi u Općini Bednja, svega nekoliko udaljen kilometara od Maclja, graničnog prijelaza Slovenije i Hrvatske, istog onog koji će u sadašnjem formatu 'nestati' samo dan nakon održavanja ovog festivala, pa će tako i ovaj događaj na simboličan način označiti povijesni ulazak Hrvatske u Europsku obitelj.

Cijena festivalskih ulaznica za sva tri dana za ostale posjetitelje bit će 30 kuna, a uključuje besplatan smještaj u kampu, koji se nalazi uz festivalski prostor.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare