To je to što me zanima!

Šestomjesečnu kćer vodi kod kiropraktičara, fanovi je napali

Bivša djevojka Hugha Hefnera tvrdi da tretman njezinoj kćeri Rainbow Aurori pomaže kod alergija i nespavanja. Odvela ju je kod kiropraktičara kako bi joj namjestio leđa
Vidi originalni članak

Bivša Playboyeva zečica Holly Madison (33) kćer Rainbow Auroru odvela je kod kiropraktičara kako bi joj namjestio leđa. Fanovi su je napali, a ona je u svoju obranu rekla kako tretman pomaže djevojčici kod alergija i nespavanja. Bivša djevojka Hugha Hefnera djevojčicu je dobila s dečkom Pasqualom Rotellom.

- Kćeri sam htjela dati jedinstveno i posebno ime. Sa mnom je u školu išla jedna djevojka koja se zvala Rainbow i uvijek sam joj zavidjela što ima tako lijepo ime - rekla je jednom plavokosa Holly. 

Nije krila da planira osušiti posteljicu nakon poroda i pojesti je jer ona u kapsulama navodno jača imunitet i pravi je eliksir mladosti koji slavni i bogati redovito koriste. 

Holly želi imati veliku obitelj, voljela bi imati čak šestero djece. S Hefnerom je prekinula sedmogodišnju vezu 2008. godine nakon što je shvatila da se ne namjerava oženiti njome i da više ne može imati djecu. 

Bivša djevojka Hugha Hefnera šokirana viješću da se zaručio

Idi na 24sata

Komentari 20

  • žega 25.10.2013.

    a tebi bi kod kurco praktičara čuj skužila da hefner ne može imati djece a može imati para

  • Lahorka Schadenfreude Zluradić 25.10.2013.

    hmmm...ostavila je hefnera kad je saznala da više ne može imati djece...nema djece-nema nasljedstva...đaba je potrošila 7 godina života...ja nekak mislim da tuširanje u njegovoj vili ne izgleda ko na late night specijalima...tj.kad se kamere ugase,brijem da su tuš kabine pune zečica koje se ribaju do krvi i jecaju sklupčane u fetalni položaj XD

  • mila 19 25.10.2013.

    ova je HH bila najpametnija...eto..oš me sad obrisat?

Komentiraj...
Vidi sve komentare