To je to što me zanima!

Sestra je razotkrila: Kris je na operacije potrošila 5,6 mil. kn

Već kao dijete imala je težak karakter. Svi znaju koliko je Kris tašta, izjavila je sestra Kris Jenner (57) koja je najpoznatija kao majka slavnih sestara Kardashian
Vidi originalni članak

Majka iz najpoznatije reality obitelji godinama je mijenjala svoj izgled. Kris Jenner (57) učinila je sve kako bi sačuvala mlađahan izgled, a njezina sestra Karen Houghton, otkrila je da je za sve to zaslužno preko milijun dolara, to jest 5,6 milijuna kuna koje je potrošila na plastične operacije. 

- Već kao dijete imala je težak karakter, a već s 15 godina bila je zabrinuta zbog svog izgleda. Svi znaju koliko je Kris tašta - izjavila je u intervjuu za In Touch Karen koja je tri godine mlađa od Kris. 

Kris se nedavno pohvalila svojim tijelom u kupaćem kostimu. Fotografiju je objavila na Instagramu. 

Kris je samo pred kamerama showa 'Keeping Up With The Kardashians' dva puta povećala grudi i radila 'facelifting'. 

Reality zvijezda poslije 22 godine braka rastaje se od Brucea Jennera, a navodno već ima novog dečka. Strani mediji pišu kako je riječ o mlađahnom bogatašu Benu Flajniku (28), koji je i bivša zvijezda američkog showa 'Bachelor'. 

Khloe Kardashian: Mama! Na našem jadu nećeš zarađivati

Idi na 24sata

Komentari 48

  • kemičarka 12.10.2013.

    Majko moja, ružne li žene,.. :/

  • vrsni_astrolog 12.10.2013.

    kris, škorpija, alfa dominantne žene, nema pregovora s njima, bližnji ih se boje, žive za osvetu i zagorčavanje života nekome tko ih je po njihovom povrijedio, slično ribama sklone ljubomornim scenama, nemaju dlake na jeziku, iznimno inteligentne ali zlonamjerne, slažu se s bikovima, rakovima i ribama, poneki jarac i ovan, obavezno izbjegavati neodgovorne vodenjake, sitničave djevice te nevjerne blizance i vage (vedrana rudan, blanka vlašić. boris dežulović, whoopi goldberg, hillary clinton, laura bush, lana jurčević, igor hajdarhodžić, halid bešlić, zuhra, cico kranjčar, goldie hawn, owen wilson, matthew mcconaughey, ethan hawke, kelly osbourne, princ charles, joaquin phoenix, ellen pompeo, boris becker, maradona, simon le bon duran duran, gerard butler, emma stone, meg ryan, winona ryder, dylan mcdermot, dean mcdermot, jodie foster,martin scorsese....)

  • tipkalicaa 12.10.2013.

    Prelijepa, ambiciozna, napravila brdo love svojij djeci...šta još treba..možda da je radila u Mac Donaldsu vi ljubomorni i neuspješni jadnici bi bili srtetni?

Komentiraj...
Vidi sve komentare