To je to što me zanima!

Sestra Mariah Carey: 'Živim bez zuba. Ne mogu ih zamijeniti jer jednostavno nemam novca...'

Alison godinama nema kontakt s mlađom i uspješnom sestrom, a sad se društvenim mrežama širi video u kojem govori o svojoj teškoj situaciji
Vidi originalni članak

Glazbena zvijezda Mariah Carey (54) ima stariju sestru Alison s kojom godinama nije u dobrim odnosima, a koja je sad podijelila video u kojem traži pomoć. Žali se na nedostatak novca i težinu života bez zuba.

'ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOU' Mariah Carey svake godine na hitu zaradi više od 5 mil. kuna

- Ja sam Alison Carey, nažalost živim bez zuba. Nisam ih uspjela zamijeniti. Voljela bih da ih mogu zamijeniti, ali jednostavno nemam novca i tako stvari stoje. Gotovo je nemoguće obavljati neke stvari bez zuba. To je sve što stvarno imam za reći - govori u videu sestra vlasnice božićnog hita 'All I Want For Christmas Is You'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 🧿 Perez Hilton 🧿 (@theperezhilton)

Alison je bila na odvikavanjima i boluje od HIV-a, a od slavne sestre je više puta tražila pomoć. Bavila se prostitucijom kako bi zaradila za život. Mariah i ona nisu u dobrim odnosima još od 90-ih godina prošlog stoljeća.

CAREY PROSLAVILA 54. ROĐENDAN Mariah je zbog pjevanja bježala iz škole, za prvi album dobila je Grammyja i vjenčala se 2 puta

Starija sestra Carey prije tri godine je tužila majku Patriciju zbog seksualnog zlostavljanja. Tvrdila je kako ju je majka tjerala na seks sa strancima već od 10. godine života, a morala je sudjelovati i u sotonističkim obredima. Alison tvrdi kako zbog toga boluje od posttraumatskog poremećaja i depresije.

'KRALJICA BOŽIĆA' Mariah Carey dobila je svoj strip

- Ritual se uvijek odvijao negdje između dva i četiri ujutro, a njemu su nazočili i odrasli i djeca. Nije se održavao svaki tjedan, nego na određene datume. Svi su nosili crne kapuljače i šetali s jednog kraja prostorije na drugi. Kada bi započeli s ritualom, pričali su na nekom stranom jeziku. Mislim da je bio latinski - ispričala je.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Robert Plant 21.11.2023.

    Potrošila je ova milijun zubala na droge. To je razlog.

  • Robert Plant 21.11.2023.

    Pita ju starost gdje joj je bila mladost.

  • 14.11.2023.

    Treba čuti i drugu stranu pa onda suditi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare