To je to što me zanima!

Sestra Nicka Cartera pronađena je mrtva u svojoj kući na Floridi

Bobbie Jean Carter imala je problema s ovisnostima, baš kao njezina sestra Leslie koja je preminula od predoziranja 2012. te brat Aaron, koji se utopio u kadi 2022. Nick još ima sestru Angelu, također pjevačicu
Vidi originalni članak

Bobbie Jean Carter (41), sestra pjevača Nicka Cartera (43), pronađena je mrtva u svojoj kući na Floridi, piše TMZ. Uzrok smrti je trenutačno nepoznat.

TRAŽI 15.000 DOLARA ODŠTETE Istupila još jedna žena: Pjevača Backstreet Boysa po treći put tuže za seksualno zlostavljanje

- U šoku sam. Trebat će mi vremena da shvatim užasnu stvarnost. Dat ću potpuniju izjavu kad ću moći racionalnije razmišljati - rekla je za isti medij njezina majka Jane Carter.

Bobbie Jean je šminkala te osmišljavala stajlinge svog brata Aarona Cartera tijekom njegovih turneja 2000-ih. Također se pojavila u obiteljskome reality showu 'House od Carters'. Godinama kasnije živjela je podalje od očiju javnosti.

negira optužbe Nicka Cartera tužili za silovanje, a on sad digao protutužbu: Žele izvući novac i uništiti moj život

Imala je problem s ovisnostima. Baš kao njezina sestra Leslie koja je preminula od predoziranja 2012., te brat Aaron koji se utopio u kadi 2022. Nick još ima sestru Angelu, također pjevačicu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • UvijekIznova 24.12.2023.

    Tamna strana djecjih zvijezda. Jadna majka, koja je to bol, vec troje djece izgubila zbog ovisnosti

  • Čobo 23.12.2023.

    ovima je slava bila kobna

Komentiraj...
Vidi sve komentare