To je to što me zanima!

Sestra vojvotkinje Kate nije se još zaručila za Nica Jacksona

Prema tvrdnjama izvora bliskog paru, sestra Kate Middleton i bankar Nico nisu se zaručili na putovanju u Indiju. Pippa Middleton i Nico u vezi su 15 mjeseci
Vidi originalni članak

Unatoč glasinama o zarukama, sestra vojvotkinje od Cambridgea, Pippa Middleton (30), ipak se sljedeće godine ne sprema pred oltar s dečkom Nicom Jacksonom (36). Prema tvrdnjama izvora bliskog paru za časopis People, sestra Kate Middleton (31) i bankar ipak se nisu zaručili unatoč tvrdnjama da ju je Nico zaprosio početkom prosinca tijekom putovanja u Indiju. 

Par je u vezi nešto više od godinu dana, a prvi put zajedno su snimljeni u veljači na odmoru u Mustiqueu, dok su u ožujku uživali na skijalištu St. Moritz. 

Majka Pippina odabranika upoznala je njezinu sestru Kate koja je članica britanske kraljevske obitelji. Oduševljeno je britanskim medijima ispričala da je Kate veoma šarmantna. 

- Jako smo zadovoljni. Oni su sretni, a to je najbitnije - rekla je Ulrike Jackson

Idi na 24sata

Komentari 2

  • WOMANIZER 19.12.2013.

    pa šta sam napisao jučer? kako američki magazin može to doznati prije nekog britanskog? lol

  • vilim 19.12.2013.

    Prije nekoliko dana objavljena je vijest kako su se zaručili i upravo očekujem pečenog odojka , uplatili smo i misu kod našeg uzoritog župnika kojem zločesti nevjernici nisu uspjeli dokazati da je pedofil iako su mu nešto našli u računalu, danas smo svi kod kuće promijenili i donji veš nakon gotovo mjesec dana nošenja a sve kako bi što svečanije proslavili tu vijest. I sada kao grom iz vedra neba , nema vjenčanja, pa nije ona kao Šuputica koja najavi vjenčanje i onda ništa. Duboko sam razočaran i upravo ponovo oblačim donji veš koji sam već skinuo !!!...

Komentiraj...
Vidi sve komentare