To je to što me zanima!

Sestre Joška Gvardiola objavile još neviđene fotke sa stadiona

Obje sestre Joška Gvardiola starije su od njega, Franka ima 23 godine, a Lorena 25. Fotografije s bratom rado dijele na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Hrvatski stoper Joško Gvardiol (20) postao je najveća senzacija Svjetskog prvenstva u Katru. O njemu pričaju baš svi, a izbornik Zlatko Dalić nazvao ga je i "najboljim stoperom na svijetu". Joška na tribinama u Dohi podržavaju i prate roditelji i starije sestre, Lorena i Franka. Na društvenim mrežama nakon utakmice s Belgijom, u kojoj je Joško bio senzacionalan, podijelile su niz fotografija, a sada odlučile pokazati i one koje nismo imali prilike vidjeti, snimljene 'iz drugog kuta'. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Franka Gvardiol tako je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj su u zagrljaju njihovi roditelji Sanja i Tihomir. I majka i otac imaju široke osmjehe na licu, što ne čudi nakon utakmice kakvu je njihov sin odigrao. 

Atmosfera na tribinama bila je vrlo emotivna. Otac Tihomir u jednom trenutku je i nježno poljubio suprugu u lice. Također, cijeli ostatak tribina smijao se zajedno s njima i dijelio neopisivu sreću, kako zbog prolaza hrvatske reprezentacije, tako i zbog samog Joška, mladog perspektivnog igrača pred kojim je, ne sumnjamo, velika karijera. Kći Franka je uz fotografiju zaljubljenih roditelja ubacila i pjesmu Petra Dragojevića 'Vatra i voda', u kojoj se mogu čuti stihovi 'Čuvaj mi ljubav'. 

Podsjetimo, obje sestre starije su od Joška, Franka ima 23 godine i Lorena 25, a baš kao prave starije sestre rado dijele fotografije s mlađim bratom i pokazuju mu koliko su ponosne na njega. I jedna i druga su studentice i rade. Lorena se bavi modelingom i radi u prodaji u jednoj modnoj firmi, a Franka se bavi rukometom.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • mislim 03.12.2022.

    Nehvalit ih toliko pokvart ćete ih da su skromne i fine jesu al dosta hvaljenja

  • Hrvat za Hrvate 03.12.2022.

    Normalna obitelj.. bravo

  • David1Prometheus 03.12.2022.

    Bas su jackpot..pristojne i dobro odgojene iz fine obitelji, stvarno za pozelit ko ne bi takvu curu htio za suprugu..bojim se samo da ce ovaj svijet ih pokvariti a i postoji bojazan za Joska ako ode u madrid i Psg kolko ce ga sponzi okruzivat tu mnogi posrnu talenti, al mislim da je on pametniji od tog.

Komentiraj...
Vidi sve komentare