To je to što me zanima!

Sestre Kardashian reklamiraju novu seksi kolekciju odjeće

Samo par dana nakon vjenčanja s Krisom Humphriesom, Kim Kardashian posvetila se novim poslovnim potezima. Punom parom promovira novu liniju svoje odjeće
Vidi originalni članak

Reality zvijezda i njezine poznate sestre, Khloe (27) i Kourtney  (32) objavile su video i nove fotografije kojima promoviraju svoju novu liniju odjeće Sears. Fotografije je snimila poznata fotografkinja Annie Leibovitz. Tri sestre pozirale su u donjem rublju, elegantnim haljinama te u odjeći leopard uzorka. 

Samo par dana nakon vjenčanja s Krisom Humphriesom (26),  Kim (30) je krenula u nove poslovne pothvate. Zajedno sa sestrama snimanje za novu kolekciju odjeće obavila je prije nekoliko mjeseci, ali je sve tek sad izašlo u javnost. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • đenka01 02.09.2011.

    ja nemam pojma ko je ona osim da je starleta i snimila je pornic, ali samo primjecujem da je komad samo takav a ove sestre su joj ka drizela i anastazia (sestre od pepeljuge) gabori koji se slepaju za sekinom guzicom.

  • muma 02.09.2011.

    Primjetila sam da naši mediji prenose vijesti iz drugih država za neke njihove zvijezde koje uopće nisu niti poznate, niti popularne kod nas, niti su pjevači, niti glumci, nego tamo nekakve zvijezde iz realit showa, porno uradaka, stranih časopisa itd. Zašto se u Hrvatskoj prenose vijesti o ovim starletama. Tko su one?

  • Jozo iz Sinja 02.09.2011.

    evo vidim da Kim ima i sestru bedeviju koju su stavili u sredinu ....

Komentiraj...
Vidi sve komentare