To je to što me zanima!

Sestre pokušavaju oraspoložiti Kim, ali ona nije baš najbolje...

Starleta je u šoku otkako je njezin suprug u javnosti rekao da je htjela pobaciti dijete, ali i ostale grozote o obitelji. Kim snima novu sezonu reality showa, a kako bi joj brže zacijelile rane, podrška su joj sestre
Vidi originalni članak

Sad već i vrapci na grani znaju da je reper Kanye West (43) napravio veliku glupost kad je na predizbornom skupu u kampanji za američkog predsjednika počeo govoriti detalje iz privatnog života sa starletom i reality zvijezdom Kim Kardashian West (39).

POGLEDAJTE VIDEO: Kim u suzama tijekom svađe

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Supružnici se nisu vidjeli tjednima, a onda je prije nekoliko dana Kim doletjela privatnim avionom mužu, koji vrijeme provodi na svojem ranču Cody u Wyomingu i dovršava album. Sjedili su u autu, pričali i svađali se, a Kim nije mogla prestati jecati i brisati suze.

Kanye je vrlo brzo postao svjestan da je pretjerao i svojim ponašanjem povrijedio suprugu. Zato ju je javno i molio za oprost. Iako se šuškalo kako je Kanye taj koji želi razvod jer je Kim navodno njega varala s drugim reperom i nalazila se s njim u hotelskim sobama, sad se priča okreće. Izgleda da je Kim ta koja više ne može podnijeti vezu s nekim tko ju je toliko povrijedio, ali zasad se o tome nije izjasnila.

PRIČALI NA RANČU Ostavila je Kanyea u suzama: Izmorena Kim vratila se doma, mužu poručila neka se oporavi

Kako kaže dobro upućen izvor za strane medije, zvijezda snima novu sezonu reality showa, a kako bi joj brže zacijelile rane, velika podrška su joj njezine sestre. Na setu stalno pričaju, pokušavaju je nasmijati i oraspoložiti te maknuti misli s nedavnih događaja.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Vrac666 02.08.2020.

    Sad od brige neču moč zaspat mjesecima

  • Hiroo_Onoda 31.07.2020.

    Mama je glavna kuharica (tako je barem pisalo) što znači staru razvlastit. Svi imaju dosta love pa neka odu svaki na svoju stranu, a ne čergarit ko cirkuska družina.

  • mibu 31.07.2020.

    Znači svi su bili nevjerni..

Komentiraj...
Vidi sve komentare