Obavijesti

Show

Komentari 5

Ostavila je Kanyea u suzama: Izmorena Kim vratila se doma, mužu poručila neka se oporavi

Ostavila je Kanyea u suzama: Izmorena Kim vratila se doma, mužu poručila neka se oporavi
7

Prijatelji upućeni u obiteljske odnose Kardashian tvrde da se Kim vratila djeci i ostavila Kanyea da na ranču dovrši novi album. Kažu da Kim nastoji što više zaštititi djecu od Kanyeovih nekontroliranih ispada

VIDEO

Izgledala je ispijeno i izmoreno nakon što se u utorak popodne vratila iz Wyominga, s ranča Cody gdje se prvi put susrela sa suprugom Kanye Westom (43) nakon njegovih ispada u javnosti. Nije imala frizuru,kosa joj je bila vezana u punđu, a nakon što je izašla iz privatnog zrakoplova, čekao ju je terenac u koji je ušla spuštene glave i dodirujući si obraz, pa neki vjeruju da je opet plakala.

POGLEDAJTE VIDEO: Skandali obitelji West

Pokretanje videa...

Kim i Kanye 02:12

Prijatelji upućeni u obiteljske odnose Kardashian tvrde da se Kim (39) vratila djeci i ostavila Kanyea da na ranču dovrši novi album. Kažu da Kim nastoji što više zaštititi djecu od Kanyeovih nekontroliranih ispada.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Svi iz obitelji pokušavaju stvoriti djeci normalno okruženje i atmosferu, te ih izolirati od teških trenutaka kroz koje prolaze njihovi roditelji. Ona ne bi trebala svjedočiti obiteljskoj katastrofi - kažu upućeni.    

Kim je u ponedjeljak otputovala nakratko u posjet svom suprugu i to je prvi put da su se vidjeli nakon nekoliko tjedana. Kanye je u međuvremenu skandalizirao cijeli svijet svojim istupima u javnosti. Najprije je na tiskovnoj konferenciji na kojoj je trebao objaviti da se kandidira za novog američkog predsjednika, počeo pričati o pobačajima i kako je umalo i on ubio vlastitu kćer North (7) jer je htio da Kim pobaci, a onda je počeo ridati, pa su svi odmah posumnjali da mu se pogoršalo psihičko stanje.

Onda je na Twitteru objavio da se već godinama želi razvesti od Kim i da ga je ona prevarila s rapperom Meek Millom (33). Prijatelji su ga odveli na njegov ranč Cody u Wyomingu i nagovarali da potraži liječničku pomoć jer pati od bipolarnog poremećaja, a Kim je to potvrdila u svom postu nekoliko dana kasnije, braneći supruga. Napisala je da je on divna osoba, ali vrlo komplicirana i da svatko tko zna kako je to živjeti s ljudima koji pate bipolarnog poremećaja, znaju kako je to ponekad teško. 

Drama još traje: Kim se gušila u suzama tijekom svađe s mužem
Drama još traje: Kim se gušila u suzama tijekom svađe s mužem

U utorak su ih fotografi snimili kako razgovaraju u automobilu. Tijekom razgovora Kim je neutješno plakala i vjeruje se da su razgovarali o njegovim najavama da želi razvod, a on joj se ispričao zbog boli koju joj je nanio svojim istupima.

 - Kim je nakon svega vrlo iscrpljena i emotivno, i fizički i psihički i Kanyeov istup ju je silno povrijedio, rekao je jedan njezin prijatelj koji je rekao da je uporno pokušavala s njim stupiti u kontakt prošlih tjedana ali ju je on ignorirao. Zato je sjela u avion i krenula u Wyoming čim je on ipak pristao na razgovor.  

- Rekla mu je da se ne vraća s ranča sve dok se ne bude osjećao spremnim za povratak. Zna dobro da Kanyea smiruje boravak u prirodi i rad na albumu, dok je život u LA-u jako stresan. Zapravo želi od njegovih ispada zaštititi i djecu i daje mu do znanja da je bolje za njih da im se otac vrati kad se oporavi - kažu prijatelji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Kim je imala aferu, Kanye je za to saznao i sada traži razvod
NALAZILI SE U HOTELU

Kim je imala aferu, Kanye je za to saznao i sada traži razvod

Nakon što je prije nekoliko dana Kanye ispričao kako je Kim htjela pobaciti, kandidat za američkog predsjednika očito više ne želi biti u braku sa slavnom Kardashiankom jer je saznao i da ga je varala

Kanye: Ne da mi razvod. Oni su obitelj lažova i manipulatora; Kim: Pustite ga, bolestan je...
RAT BEZ MILOSTI

Kanye: Ne da mi razvod. Oni su obitelj lažova i manipulatora; Kim: Pustite ga, bolestan je...

OSAM GODINE SREĆE U braku više nema sklada. Kim i Kanye započeli su vezu 2012., nakon što su godinama bili prijatelji, a vjenčali su se 2014. Zajedno slove za jedan od najbogatijih parova u svijetu šoubiznisa
Majka Kim Kardashian: Zgrnula bogatstvo na spletkama, živote djece kontrolira kao monstrum
USPON I PAD KLANA

Majka Kim Kardashian: Zgrnula bogatstvo na spletkama, živote djece kontrolira kao monstrum

Nakon što je 2007. pokrenula reality show 'Keeping Up With the Kardashians' proslavila je sve članove svoje obitelji. Istovremeno mediji su počeli pisati o njezinoj bešćutnosti čak i prema vlastitoj djeci i mužu