To je to što me zanima!

Šetali po gradu: Princa Harryja 'uhvatili' su s novom djevojkom

Iako je već neko vrijeme poznato da se princ Harry ludo zaljubio u glumicu Megan, par je tek sad viđen prvi put zajedno. Princ je svoju novu djevojku odveo na spoj u kazalište
Vidi originalni članak

Prošlog mjeseca otkrivena je ljubavna veza princa Harryja (32) i američke glumice Meghan Markle (35). Iako se par stalno skrivao u javnosti, princ je odlučio zvijezdu serije 'Face' odvesti u londonsko kazalište na predstavu 'Peter Pan Goes Wrong'.

- Držali su se za ruke i nježno ljubili dok su šetali po Piccadillyju. Harry je ludo zaljubljen u nju - kaže prijatelj blizak princu.

Meghan je bila u braku dvije godine s filmskim producentom Trevorom Engelsonom (40). Zbog Harryja je postala najtraženija žena na internet u 2016. godini.

Par je prije nekoliko dana zajedno kupovao i božićno drvce, a oštrooki obožavatelji primijetili su da Harry i Megan nose iste narukvice.

- Harry svoju vezu s Megan doživljava jako ozbiljno - kazao je izvor blizak paru nedavno za časopis People. 

 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 17.12.2016.

    Koji je to princ u pm, nađe babu za ljubavnicu i sa njom ide u kazalište na spoj, meni totalno nespojivi i ni malo avanturistički duh.:)

  • Azur 17.12.2016.

    Kako li je Carls mogao "svariti" da je on njegov sin??

  • popevke_sam_slagal 17.12.2016.

    Harry ima lijep život. Mijenja komade, ništa ne radi, nema bakin presing očinstva i protokolarnih obaveza kao William i zgodan je na svog biološkog oca Jamesa Hewitta. Primi curicu za ruku i eto članaka na tu temu, a time i novih obožavateljica. Super je prošao u životu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare