To je to što me zanima!

Seth Rogen pobjesnio nakon dodjele Emmyja: Sve je bila laž, lusteri su važniji od života ljudi!

Rekli su da je ovo na otvorenom. Nije. Lagali su nam. Trenutno smo u hermetički zatvorenom šatoru. Ne bih došao da sam znao, rekao je Rogen i obrušio se bez dlake na jeziku na organizatore prestižne dodjele
Vidi originalni članak

Američki glumac Seth Rogen (39) na dodjeli nagrade Emmyja najavljivao je prvu nagradu večeri. Prije nego što je dao nagradu zvijezdi serije Ted Lasso, Hanni Waddingham za najbolju sporednu glumicu u humorističnoj seriji, odlučio je uputiti nekoliko prigovora, piše Delish.

- Rekli su da je ovo na otvorenom. Nije. Lagali su nam. Trenutno smo u hermetički zatvorenom šatoru. Ne bih došao da sam znao-  rekao je Rogen publici.

ISKRENO PRIZNANJE Monica iz Prijatelja: 'Povrijedilo me jako to što samo ja nisam bila nominirana za Emmmyja...'

- Važnije je da imamo tri lustera nego da se pobrinemo da večeras ne ubijemo Eugenea Levyja. Tako su odlučili - dodao je.

Nakon njegovih primjedbi, oglasili su se i voditelji ceremonije.

- Unatoč onome što je Seth rekao, slavit ćemo i tulumariti, ali dok to radimo, apsolutno slijedimo sve zdravstvene i sigurnosne mjere koje su od nas zatražili neki veoma pametni ljudi s namjerom da se zaštitimo od korone - rekao je DJ Reggie Watts nakon Rogenovih prigovora.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare