To je to što me zanima!

Sevdah je kriv: Elizabeta Gojan brisala je suze u svojoj emisiji

Sarajka Amira Medunjanin pjevala je sevdalinku 'Ah što ćemo ljubav kriti' čiji stihovi su voditeljicu toliko dirnuli da je zaplakala i svima pokazala da ima i nježniju stranu
Vidi originalni članak

Kad dijete u Bosni pitate što je to sevdah, ono odgovara:'To je ono kad babo pjeva, a plače', rekla je Elizabeta Gojan na početku svoje emisije 'Damin gambit'.

Gošća u emisiji bila joj je Amira Medunjanin. Sarajka je voditeljicu uspjela toliko dirnuti da je zaplakala. U emisiji je pjevala sevdalinku 'Ah što ćemo ljubav kriti' koji je Elizabetu Gojan jako dirnuo. Stihovi 'Il' me uzmi, il' me ubi, ne daj drugom da me ljubi' bili su previše emocionalni za voditeljicu pa je pustila suzu. 

Suze razdragane voditeljice snimile su televizijske kamere zahvaljujući kojima imamo priliku vidjeti nježniju Elizabetinu stranu. 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • analovekaja 15.10.2012.

    Ja volim i sevdah i klape jer imam podrijetlo iz Bosne i Dalmacije, gledala sam i ja jučer ovu pjevačicu, pa čovječe žena ne sam da dobro pjeva nego i daje pametne odgovore

  • MaraBrajković 15.10.2012.

    Plakati je ljudski,a poznato je da muzika podiže psihičku sferu čovjeka..Elizabeta je pokazala ljudski osjećaj,a to s debljinom zaista nema nikakve veze,ljudskost je ipak najbitnija!

  • mila 19 15.10.2012.

    zašto je čudno da debela žena plače? ne jedu one non stop.ajde dobro to sam shvatila ali zašto i sinove šopa kao praščiće?

Komentiraj...
Vidi sve komentare