To je to što me zanima!

Seve gostima brani selfieje, a osoblju će oduzeti mobitele

Odmah nakon što se pjevačica na Instagramu pohvalila 'fotkom' s djevojačke večeri koju je provela s Andreom Čermak, Severina i Igor stigli su u Beograd
Vidi originalni članak

Severina  (43) i Igor Kojić (28) trenutačno su zajedno u Beogradu. Iako je cijeli tim profesionalaca angažiran da pripremi hotel, organizira vjenčanje i dekorira salu, splitska pjevačica želi sama popratiti svaki detalj svog 'srpskog vjenčanja', piše Blic.rs.   

Severinina glamurozna vjenčanica dizajnerice Matije Vuice navodno je već u Beogradu, a stigla joj je i ostala odjeća koju će odjenuti na zabavi. 

- Severina daje cijelu sebe u pripremu vjenčanja. Cijeli dan juri od hotela do kuće Kojića i po cijelom Beogradu. Stalo joj je da sve bude savršeno i da taj dan pamti kao najljepši do kraja života - rekao je izvor za Blic te dodao da je Sevka cijelom osoblju hotela zabranila upotrebnu mobitela.

Svi uključeni u organizaciju vjenčanja potpisali su ugovore o čuvanju privatnosti para, a o svadbi ne smiju pričati ni sa svojim obiteljima. Gostima je rečeno da ne snimaju selfieje. 

Samo tri dana prije velikog slavlja u Beogradu, Severina je provela večer s prijateljicama. Crno-bijelu fotografiju s Andreom Čermak objavila je na Instagramu, dok je digitalno bojom na majici istaknula bedž na kojem piše 'bride to be' (buduća mladenka). 

Prijatelj je cvijet jednog trenutka i plod vremena, napisala je pjevačica pored fotografije. 

Idi na 24sata

Komentari 99

  • saraa7 23.11.2015.

    kakva sprdačina,ha.ha.ha...

  • 21.11.2015.

    Ja bi se smijala da joj dodje na svadbu jedva 20 ljudi zbog toga jer se pravi svijetska zvijezda a u stvari je samo obicna pevaljka.

  • Dario Buden Dubec 20.11.2015.

    Davno prije je ona trebala zabranit snimanje

Komentiraj...
Vidi sve komentare