To je to što me zanima!

Seve: Htjela bih da mi Goran Bregović bude kum na svadbi

Pjevačica bi voljela da joj kum na svadbi bude Goran Bregović koji je za veliki dan već 'zakapario' bend. Svadba će, kaže, biti romantična ako Milan bude organizator
Vidi originalni članak

Pjevačica je za srpski Press rekla kako bi voljela da joj Goran Bregović bude kum kad se bude udavala za Milana Popovića (45) budući da joj je već bio kum na lažnom vjenčanju. Prvo ga, kaže, mora pitati kakav je kao kum, a voljela bi imati i više kumova. Popović je Severinu (38) zaručio Cartier prstenom od 21.600 kuna. Njoj je to već peti put da je zaručena, a ovaj će put navodno čak i doći do oltara.

Za srpski portal Smedia rekla je kako je Brega već 'zakapario' romske svirače koje je obećao za svadbu.

Planira se vjenčati i po hrvatskim i po srpskim običajima jer ne voli razdvajanja, piše Alo. Sigurna je da će vjenčanje, ako ga bude planirao Milan, biti jako romantično. 

Pjevačica će 21. travnja slaviti 39. rođendan. Proslavu će, kaže, organizirati Milan i sve će biti jako romantično. Sama nije htjela veliko slavlje jer dolazi sa sela i skromna je, no Milan je inzistirao. Nije htjela otkriti je li se zaručnik preselio k njoj, rekla je da oni nemaju granica, da žive u zraku između neba i zemlje.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • goks 13.04.2011.

    Mogao bit jebac a da nemoze bit kum.

  • hrabro srce_1 13.04.2011.

    čemu ove vijesti sa istoka

  • klamerica 13.04.2011.

    važni li vjest u P.M. !!!!!!!!!!!!!!! FUFA!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare