To je to što me zanima!

Seve ipak bez rogova na glavi, neće skroz kopirati Lady Gagu

PRAKTIČNA Pjevačica će umjesto teških instalacija na glavi imati pernate kapice koje je za nju osmislio dizajner čije je kape s ogromnim rogovima nosila Lady Gaga
Vidi originalni članak

Severina će izgledati avangardnije i teatralnije nego inače, no i dalje će biti jako seksi, kaže srpski dizajner Marko Mitanovski kojeg je pjevačica angažirala za turneju “Dobrodošao u klub”.

Slovenski kazališni redatelj Tomaž Pandur koncerte je zamislio kao bajku u četiri čina, a u svakom će Severina (40) imati drugi kostim. Osim za pjevačicu, dizajner je napravio kostime i za 13 plesača. Mitanovski, koji surađuje sa svjetskim zvijezdama poput Lady GaGe i Beyonce, Severini neće “nabiti” rogove na glavu.

Umjesto teških žičanih instalacija od umjetne kose u obliku jelenjih rogova, kakve su nosile Lady GaGa i Jelena Karleuša, nosit će lagane pernate kapice. Seve je nedavno iznenada otkazala suradnju Ivoni Brnelić, plesačici Tine Turner, i angažirala slovenskog koreografa Anžeja Škrubea.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • katani 15.03.2013.

    nemojte citati ako vas zivcira, meni su smisni vasi komentari

  • SpužvaBobSkockani 15.03.2013.

    Rogovi bi joj super pristajali da popravi imidž.

  • mos mislit 15.03.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare