To je to što me zanima!

Seve izazvala Srbina s kojim je povezuju i košarkaškog diva: 'Mogli ste i vi, ali u štiklama'

Severina je zvijezdu posvetila slovenskom košarkašu, Luki Dončiću, a Filip je predložio Lukinom kolegi iz Dallas Mavericka, Bobanu Marjanoviću da se odvaži na taj pothvat
Vidi originalni članak

Severina (49) je nedavno održala koncert u Sloveniji na kojem je kao od šale izvela zvijezdu u visokim potpeticama na pozornici i oduševila publiku. Pjevačica je objavila snimku na svom Instagramu, a njezin suradnik Filip Miletić s kojim ju sve češće viđamo imao je zanimljiv prijedlog na njezinu akrobaciju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Severina je zvijezdu posvetila slovenskom košarkašu, Luki Dončiću (22), a Filip je predložio Lukinom kolegi iz Dallas Mavericka, Bobanu Marjanoviću (33) da se odvaži na taj pothvat. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

- Izazov za Bobana Marjanovića - napisao je Filip.

POSLOVNI SURADNICI, ALI I PRIJATELJI Seve tortom čestitala rođendan zgodnom producentu: Volimo te

- Mogli ste vas dvojica zajedno, ali u štiklama - poručila je pjevačica, a onda se javio i prozvani košarkaš Marjanović. 

- Za mene je izazov da ostanem živ poslije tog akrobacijskog poteza zvanog zvijezda. Severina, Filip mislim da može, ali se plašim da slučajno zarije nos prilikom okretanja -  našalio se Boban.

- Halo dečko, nećemo se vrijeđati - odgovorio je Filip u šaljivom tonu. 

U prepisku se uključila i  slovenska skijašica Tina Maze kojoj je izvođenje zvijezde nakon pobjeda postalo mali ritual na stazi.

JE LI ON TAJ? Zaljubljena Severina? Ne odvaja se od srpskog producenta Filipa

- Ja sam ih radila tradicionalno u skijama za svaku pobjedu! Kad vidim ovo! Svaka čast! Super band i super gimnastičarka - napisala je Tina.

- Pratili smo tvoje pobjede i čestitam na svemu. Možemo jednom zajedno. Pozdrav od benda i nesuđene gimnastičarke - odgovorila joj je Seve.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • jonja 31.10.2021.

    Razvalče je košarkaši, producenti, poduzetnici...i ta vještica je još dobila skrbništvo nad djetetom...100% da će mali imati teških psihočkih problema...najvjerovatnije će se to manifestirati kroz pederluk ili ne daj Bože promjene spola.Fuj...sramota

  • antonio68 30.10.2021.

    Završni koncert povodom Vinkovačkih jeseni, dodijeljen upravo njoj. Bravo dečki iz Vinkovaca, vidi se sa kim ste u koaliciji 👏👏👏

  • jamesbond7777 30.10.2021.

    Sa ovim desnoo. Prezgodan 😏😏uši ko blatobrani od fergusonaa

Komentiraj...
Vidi sve komentare