To je to što me zanima!

Seve je društvo vodila kod mladog vinara, istaknula je ondje dekolte i duge noge

Pjevačica je tom prilikom 'okinula' i fotografiju koju je objavila na društvenim mrežama. S društvom je nazdravljala s čašama vina, no mladog vinara nema na fotografiji
Vidi originalni članak

Pjevačicu Severinu Kojić (48), njezin suprug Igor Kojić (33), nije posjetio više od šest mjeseci, kažu nam susjedi na zagrebačkom Kozjaku. Supružnici se i dalje prate na društvenoj mreži, a posljednji put javno su komunicirali za Igorov rođendan prije četiri mjeseca kad mu je Severina zaželjela sve najbolje.

POGLEDAJTE VIDEO: Severina se zbližila s mladim vinarom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Seve se u međuvremenu, prema pisanju srpskog Starsa, zbližila s mladim vinarom Tomislavom Voštinićem (38). Krajem ljeta Severina je svoje društvo odvela u njegovu modernu vinariju pola sata vožnje od Zagreba, o čemu svjedoči fotografija na njenoj društvenoj mreži, koju je objavila 19. Rujna.

Severina je tad, na brdu iznad Ivanić Grada, pozirala u crvenoj dekoltiranoj haljini okružena svojim najbližim prijateljima, novim/starim menadžerom Tomislavom Petrovićem, PR-om Davorom Grginom, dr. Natašom Desnicom s kojom se intenzivno družila ovo ljeto na moru, PR-kom Vedranom Vasić i nećakinjom Mijom Popović koja i živi s njom na zagrebačkom Kozjaku. Severina i njeno društvo tad su nazdravljali s čašama vina, iako mladog vinara nema na fotografiji. Kad je Seve prije tri mjeseca objavila tu fotografiju mnogima je u prvi plan upao tek Tomislav Petrović jer to je bila prva zajednička fotka nakon što su se pomirili otkako Igora Kojića nema u njenom životu.

PIŠU SRPSKI MEDIJI: Severina se zbližila s mladim vinarom, Kojić je ispao iz igre?

-  Za nas ovo nije samo vinarija. Ovdje se punimo i stvaramo. Družimo i kreativno izražavamo. Živimo u skladu s prirodom i pretačemo njene ljepote u svakodnevni život - izjavio je mladi vinar Tomislav Voštinić u kolovozu za portal Sevine prijateljice, bivše manekenke Ive Radić (43).

Severinin tim se pravdao s obzirom da je još formalno u braku s Kojićem. 

- Htjeli bismo vas informirati kako se radi o osobi iz šireg kruga Severininih prijatelja, u čijoj je vinariji održan event na kojem je, između ostalih, prisustvovala i Severina s društvom. Ovim putem odbacujemo svaku insinuaciju o bilo kakvoj drugačijoj vrsti odnosa - javili su, piše Večernji.hr

Idi na 24sata

Komentari 79

  • 26.11.2020.

    Kakav dekolte kad nema dekolte😂😂😂

  • Srcana 25.11.2020.

    Ne kuzim kaj joj to treba u zivotu? Izgleda da je duboko nesretna zena.

  • Popy_1 24.11.2020.

    Ima i pravo! A sta ce uvik istog gledat...dosadija bi i brad pitt!

Komentiraj...
Vidi sve komentare