To je to što me zanima!

Seve je odbacila skupu krunu: Sada ima tijaru kao iz crtića

Na društvenu mrežu je Kojić stavio njihovu fotografiju koju je uslikao pomoću selfie štapa. Severina na glavi ima modni dodatak koji je prvi put nosila prije dvije godine
Vidi originalni članak

Pjevačica Severina (43) živi još jednu ljubavnu bajku. Na prvom selfieju s novim dečkom Igorom Kojićem (27) zato prigodno nosi tijaru.

Na društvenu mrežu je Kojić stavio njihovu fotografiju koju je uslikao pomoću selfie štapa. Očito je to omiljeni alat estradnih kraljevni. Na prvoj zajedničkoj fotografiji Severina ima modni dodatak koji je prvi put nosila prije dvije godine na modnom tjednu.

- Krunom poručujem svim ženama da su kraljice - rekla je tada Severina, dok joj je na glavi stajala 7500 kuna vrijedna kruna Dolce&Gabbana. Bila je zlatna s kristalima Swarovski. Tijara izgleda skromnije od krune. Podsjeća na srebro ili bižuteriju s raznobojnim kristalićima i crtežom u sredini. Pjevačica izgleda kao princeza Sofija iz crtića koja uči kako je za princezu najvažnije kako se ponaša, a ne kako izgleda.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • IvankaHorvatinčić 08.05.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Gola_Istina 08.05.2015.

    I neka mi netko kaže da je normalno da žena u tim godinama nosi krune i tijare kao curice dok glume princeze, barbike i razne Disneyeve likove.

  • 08.05.2015.

    joj hamo vid mu glave....

Komentiraj...
Vidi sve komentare