To je to što me zanima!

Seve je oduševila Varaždince, na bini je zavodila u grudnjaku

Pjevačica je posljednji put u Varaždinu nastupila prije čak 20 godina. U petak je nastupila u prepunoj Areni Varaždin koju je oduševila scenskom koreografijom
Vidi originalni članak

Severina (41) u petak je po prvi put nakon 1993. godine ponovno nastupila u Varaždinu. Pjevačica je u sklopu svoje turneje 'Dobrodošao u klub' u varaždinskoj Areni dva i pol sata pjevala svoje najveće hitove. Prepunu Arenu Splićanka je oduševila scenskom koreografijom, koju je osmislio redatelj Tomaž Pandur, i brojnim raskošnim kostimima. Izvela je svoje stare pjesme, ali i najnoviji hit 'Hurem' koji je otpjevala jer njezina majka Ana obožava 'Sulejmana Veličanstvenog'. Koncert pjevačice nisu propustili bivši varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok sa suprugom Anamarijom, Branimir Mihaljević sa suprugom Sandrom i radijski voditelj Dalibor Petko. 

Osim u Varaždinu, majka 21-mjesečnog dječaka Aleksandra već godinama nije nastupila ni u svom rodnom gradu. Nakon čak 11 godina, njezin koncert u splitskoj Spaladium Areni najavljen je za 6. prosinca. 

Prava diva: Seve snimateljima brani 'zaskakanje i zumiranje'

Idi na 24sata

Komentari 209

  • vjeverica6 11.11.2013.

    Zena je fakat postala pateticna. Naravno da je uvijek bilo i uvijek ce biti onih kaj se pale na polugolotinju. Nezaboravimo da je kod nas jos uvijek jako puno seljaka i zamisli kad umjesto pumperica vidi tange on je gotov pomracenje uma. Mislim da za svoje godine izgleda ok ali scensko oblacenje joj je vrlo neukusno.

  • ToniDamjanic 10.11.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Tatjana90 10.11.2013.

    Kad ce Seve u Osijek?? :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare