To je to što me zanima!

Severina na rođendanu rezala tortu u obliku zvonika splitske crkve, a dio je završio na podu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Tortu je izradila splitska pekara Bobis koja je osnovna još davne 1949. godine. No, prilikom rezanja ove torte, dio zvonika završio je na podu
Vidi originalni članak

Raskošu i glamuru na Severininoj proslavi 50-og rođendana nije bilo kraja. I torta slavljenice plijenila je veliku pozornost. Radi se o skulpturi zvonika Svetog Duje zaštitnika grada Splita. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tortu je izradila splitska pekara Bobis koja je osnovna još davne 1949. godine. No, prilikom rezanja ove torte, dio zvonika završio je na podu.

- Okusi djetinjstva, krafne, ekleri, bobići i Sveti Duje od krokanta. Najlipši poklon iz Splita! Hvala moja Sonja Dvornik! Bobis in my heart - napisala je Severina ispod svoje objave na Instagramu. 

Na Severinin rođendan stigle su brojne zvijezde, a među njima su: Tarik Lejla Filipović, Matija VuicaMarko ToljaJoško Čagalj JoleAnkica DobrićDaria Lorenzi, Nenad KorkutArija RizvićSandi CenovDimitrije PopovićAna BekutaHaris DžinovićPetar Grašo sa suprugom Hanom Huljić i drugi. Pjevačica je imala sveukupno oko 250 gostiju, a klub je bio uređen kao da je svadbeno slavlje.

KAO NA SVADBI Marko Tolja se prvi popeo na binu i zapjevao Severini, a ona zaplesala sa starim prijateljem

S obzirom na to da su velik dio Severininih gostiju činili pjevači i pjevačice, na pozornici u klubu za mikrofonom su čitavu večer stajali različiti izvođači. Prvi je uz bend slavljenici zapjevao Marko Tolja, a ona je već na prve taktove zauzela podij i zaplesala prvi rođendanski ples s dugogodišnjim prijateljem Nenadom Korkutom.

TRI SATA NAKON SLAVLJENICE Hana i Grašo na Sevkin tulum došli su zadnji: 'Želim joj samo da ostane svoja, mudra i luda...'

Nakon Tolje, na pozornicu su se popeli i Matija Cvek, koji je izveo hit Dine Dvornika 'Ti si mi u mislima', Ana Bekuta, ali i veliki Haris Džinović te pjesmom 'Pariške kapije' podigao sve uzvanike na noge.

Sandi Cenov snimio je Harisovu izvedbu, a kameru je okrenuo i na sebe te pokazao da mu je u tom trenutku u zagrljaju bila upravo Severina.

Idi na 24sata

Komentari 81

  • grintava 23.04.2022.

    Matea moja, kad pišeš članak nauči nešto o onome o čemu pišeš. Bobis nije pekara, Proizvodi tradicionalne torte i kolače (boboće, mandulate, rafiole, menažeriju tj. figurice životinja). Sv. Duje je katedrala, kampanel sv. Duje je krokant koji se ne može rezati. Razbije se nožem i dio uvijek padne na pod. Tradicija je da ga kum pokloni za vjenčanje i do sada nije bila rođendanska torta.

  • gorec 23.04.2022.

    Blago njezinoj majci,mislim da ju niti jedan pametan i kulturan covjek nebi pozelio imat za susjedu a da se i neprica u kuci,užas od ženskog roda,oprostite žene na izrazu

  • Dalibor0704 23.04.2022.

    Ne zaboravite da joj mi plaćamo i zdravstveno i mirovinsko, jer nema prihode.

Komentiraj...
Vidi sve komentare