To je to što me zanima!

Seve najavljuje spot sniman mobitelom: 'Kuda za vikend'

Spot je sniman na lokacijama u Los Angelesu, a publika će ga premijerno vidjeti u četvrtak, 20.07.2017. , točno u podne na Severininoj Facebook stranici
Vidi originalni članak

Video spot 'Kuda za vikend?', prvi je Severinin spot sniman iz ruke, samo s mobitelom. Sniman je na lokacijama u Los Angelesu, a publika će ga premijerno vidjeti u četvrtak, 20.07.2017. , točno u podne na Severininoj Facebook stranici.

Nakon prva tri uspješna singla s novog albuma: 'Kao', 'Otrove' i 'Mrtav bez mene', koji su zajedno prešli brojku od preko 65 milijuna YouTube pregleda, Severina je na svojim društvenim mrežama objavila fotografije kojima najavljuje četvrti singl 'Kuda za vikend?', s albuma čiji izlazak očekujemo krajem rujna. Autori pjesme su Miloš Roganović i Filip Miletić.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • cuvita 20.07.2017.

    Ova ima kompleks kratkih nogu. Na svakoj slici kad je bosa, dize se na prste. Piiiish!

  • emilzatopek 17.07.2017.

    Severina je primjer žene koja sve stigne, njen životni moto je zasigurno sve se može kad se hoće. Meni je osobno dosta kuknjava onih radnica po velikim trgovačkim lancima koje rade 12 sati, dođu doma kuhaju, peru, djecu uče, oblače, hrane. To je sve ništa. Ova žena, što žena, superžena, snima se, ženi se, razvodi se, po sudovima po koncertima, dajhe podrške bogatašima i sirotinji (po potrebi), po fejsbucima, po instagramima, po ne znam gdje. Kao što bi seljak rekao "razbacala se ko đubar po polju". Dakle, ugledajte se drage žene na ovu damu, majku, radnicu, životnog pregaoca. Ostavite sve 20.07.2017., neka zastane život u 12 h i pogledajte novi spot drage nam Severine.

  • Mél.C.B.🌼 17.07.2017.

    Kad vidim neku 40+ da se oblači kao 20- ufffh, odma znam koja je ura.😕

Komentiraj...
Vidi sve komentare