To je to što me zanima!

Seve nakon 17 godina ponovno zagrlila curicu iz svog spota

Za vrijeme nastupa u splitskom klubu, pjevačica je prepoznala djevojku koja je prije gotovo dva desetljeća glumila u njenom spotu za hit 'Virujen u te'
Vidi originalni članak

Tražila sam te godinama, a sada si ti našla mene, rekla je Severina Kojić (45) koju je dirnuo susret sa starom 'prijateljicom'. Naime, Iris Vukušić bila je jedna od dvije djevojčice koje su glumile u njenom spotu za singl iz 2001., 'Virujen u te'. Iris je ostala Sevkina obožavateljica, te je 29. prosinca bila u publici na njenom koncertu u klubu Vanilla. 

- U moru ljudi, na zaslonu mobitela prepoznala je sliku, ja ovo ne mogu riječima opisati - bila je ushićena Iris, koju je pjevačica, prepoznavši je, pozvala na pozornicu i zagrlila. 

Seve se prisjetila kako je, i zašto, odabrala baš malenu Iris za svoj spot. 

- Našla sam te one 2001. godine na otoku, smiješnu, zaigranu, pametnu, istu. Kada sam te pozvala da snimaš sa mnom spot za 'Virujen u te', mama ti nije vjerovala, ali te dovela sutradan sa sestrom. Hvala tvojoj mami na tebi, u mom si srcu zauvijek - poručila je pjevačica. 

Dirljiv trenutak ponovnog susreta Iris i Severina uhvaćen je i na snimci fotografkinje Damire Kalajžić koju su obje podijelila na svojim društvenim mrežama. 

- Ono kada pola života maštaš da nekog ponovno sretneš, da ga čvrsto zagrliš i prineseš mu ljubav i onda se desi ovo. Hvala ti na emociji, hvala ti na ljubavi i hvala na ovoj čaroliji. Bolji kraj godine nisam mogla ni zamisliti. Tri minute gdje se izbrisalo sve oko mene, iz moje percepcije tri vanzemaljske minute. Volim te do neba - piše Iris. 

Pjesma 'Virujen u te' objavljena je 2001., a tada je i zaradila nominaciju za nagradu Porin u kategoriji 'Hit godine', kao i Grand Prix na festivalu Melodije hrvatskoj Jadrana.

 

Idi na 24sata

Komentari 104

  • UNPROFOR 08.01.2018.

    Ja se veselim , kad bude 17g od jahte , pa kad ga opet umetne ........ ! Bit će to fešta od jaj !

  • 07.01.2018.

    Jel nam Seve snimila novi film za 2018-stu???

  • 07.01.2018.

    ovo joj je jedna od najboljih pisama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare