To je to što me zanima!

Seve: Ne bojim se porođaja, spremna sam za ulogu majke

Pjevačica, koja treba roditi u veljači, za srpski Press je izjavila da je ona obična domaćica koja povremeno pjeva u studiju jer ima silnu želju da snimi neku pjesmu
Vidi originalni članak

Trudna pjevačica ove godine nigdje neće nastupati za doček Nove godine, piše srpski Press.

- Ja ne nastupam. Ja sam jedna obična domaćica koja povremeno pjeva u studiju jer ima silnu želju da snimi neku pjesmu - rekla je Severina Vučković (39) u glazbenom studiju u centru Beograda. .

Pjevačica, koja je u sedmom mjesecu trudnoće, za nekoliko dana predstavit će svoj novi singl 'Grad bez ljudi'. Spremna je za ulogu majke i ne boji se porođaja.

- Strah od porođaja? To je neka nova knjiga? Znam da postoji strah od letenja, ali za strah od rođenja djeteta nisam čula niti ga imam - rekla je odlično raspoložena pjevačica koja unatoč visokom stupnju trudnoće nosi minijaturnu haljinu.

Objasnila je da se tajna njezinog lijepog izgleda krije u tome što je okružena dragim ljudima i pozitivnom energijom.

- Trudim se vrijeme provoditi s dragim ljudima koji mi odmah stave osmijeh na lice, to je ono što mi daje energiju - rekla je pjevačica i potvrdila kako misli da će roditi u Splitu.

Nije željela otkriti da li se privjesak u obliku slova 'A' na njezinom lančiću odnosi na početno slovo imena njezinog sina.

- Ne bih to komentirala - rekla je pjevačica ne želeći otkriti hoće li zaručnik Milan Popović i ona djetetu uistinu nadjenuti ime Aleksandar Ivan.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • ruza 17.11.2011.

    bravo severina !!!uzivaj ljubomorne duse nek se muce !

  • gđa78 17.11.2011.

    Seve će vas sve iznenadit,bit će ona mama i pol. Mislim ,do sad je prošla što je htjela,probala kog i koliko je htjela,napravila karijeru kakvu je htjela,ima novaca,ima bogatog dečka,godine rada u kojima je napravila karijeru osigurale su joj lagodan život i ne vidim razlog zašto se ne bi sad na kraju posvetila djetetu bez ikakve bojazni. Da i nema tog Popovića,ona ima mogućnost brinut se za dijete..

  • mila 19 17.11.2011.

    jadna naša seve.napravili su joj zlatni kavez u srbiji a ona navikla na jahte i more...ajmo otvorit kladionice koliko će izdržat u susjednoj državi u kavezu s zlatnim šipkama...ja mislim 2 godine maksimalno..

Komentiraj...
Vidi sve komentare