To je to što me zanima!

Seve odbrusila 'hejterici' jer je spomenula uradak: Nije vam to trebalo. Vidim, pratite moj opus

Pjevačica se obračunala s kritičarkom, a onda su komentar pratiteljice, ali i Severinin odgovor nestali s Instagrama. Njezini fanovi zaključili su da je brza na jeziku, ali kako mora bolje birati riječi
Vidi originalni članak

Splitska pjevačica Severina Kojić (48) odgovarala je pratiteljima na društvenim mrežama na komentare. Nema inače praksu to činiti, ali ovoga puta upustila se u raspravu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jedna pratiteljica je komentirala kako je Severina prije nekoliko godina namjerno pustila svoju intimnu snimku u javnost kako bi privukla pozornost. Brzo je stigao i odgovor Sevke. 

- Ovo s jahtom Vam nije trebalo. Pa zar mislite da bih išta snimala nenašminkana i pustila u javnost? Ali vidim, pratite i taj dio mog opusa. Niste jedini drkadžija i zato budite sretni, ima vas i množite se i nitko vam ništa ne može. Volimo drkadžije i šaljemo im ljubav - odgovorila joj je pjevačica.

Nakon toga su komentar pratiteljice, ali i Sevkin odgovor 'magično' nestali s Instagrama. Odmah se pokrenula rasprava o tome zašto se nešto piše pa briše i zašto ne stoji iza svojih riječi. 

SMIJENILA SE Severina više nije direktorica svojih firmi: Tomica je glavni

- Očito je rekla nešto što nije smjela pa morala obrisati. Nema svoje 'ja' - ustanovili su pojedinci na društvenim mrežama. 

Idi na 24sata

Komentari 218

  • Yorkshire 11.03.2021.

    Mislim da je šminka manji problem od onoga što se vidjelo 😂😂😂😂

  • ivan35 11.03.2021.

    Nebitna ko semafor u gta standardni komentar

  • sexy_trubadur 09.03.2021.

    bas ima pitomu facu ova nasa seve ,topis se kad pogledas sliku na vrhu clanka

Komentiraj...
Vidi sve komentare