Obavijesti

Show

Komentari 122

Severina više nije direktorica svojih firmi: Tomica je glavni

Severina više nije direktorica svojih firmi: Tomica je glavni
6

Osim što joj opet ide u spizu i vozi je gdje treba te joj nosi torbice, Severina je lani Tomicu imenovala direktorom svoje dvije firme. Pjevačica je vlasnica i osnivačica firme 'DUK production' i 'Dobrodošao u klub'

VIDEO

Otkako je iz njezine svakodnevice “iščeznuo” na papiru još aktualni suprug Igor Kojić (33), u Severinin (48) život vratio se njezin stari menadžer Tomislav Petrović. Osim što joj opet ide u spizu i vozi je gdje treba te joj nosi torbice, Severina je lani Tomicu imenovala direktorom svoje dvije firme.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

SEVERINA 00:56

Severina je vlasnica i osnivačica firme “DUK production” i “Dobrodošao u klub”, a Petrović i ona su suvlasnici u tvrtki “Glazbeni program”. Te tvrtke pjevačica je osnovala uoči svoje turneje “Dobrodošao u klub”, a organizaciju iste prepustila je u ruke vještom glazbenom menadžeru Alenu Ključi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
wellnes- Severina

Nakon dovođenja svjetskih zvijezda u Hrvatsku, Ključe se uhvatio u koštac sa Severininom regionalnom turnejom. Istodobno, Severina je Antonelu Belamarić postavila kao prokuristicu u svojoj firmi.

- Severina me u svoj tim angažirala početkom godine i dogovorile smo se da privremeno preuzmem ulogu prokurista u njezinoj firmi, prvenstveno zbog mogućnosti potpisivanja ugovora, kako bi se olakšao i ubrzao posao kad Severina nije dostupna - rekla nam je u studenom 2019. tajnovita Belamarić, koja je tad bila desna ruka u Severininoj tvrtki.

korak u zivot

No prošle godine na direktorsko mjesto upisan je Tomica Petrović, nakon što je poslije sedam mjeseci pukla suradnja na relaciji Ključe - Severina. I dotična Belamarić je od tada izbjegavala komentirati suradnju, odnosno prekid iste s gospođom Kojić.

Sevin menadžer luduje i urla po kvartu, a Igor banuo na vrata...
Sevin menadžer luduje i urla po kvartu, a Igor banuo na vrata...

Rezultati poslovanja Severininih firmi za prošlu godinu, koja je bila teška za estradnjake zbog pandemije korona virusa, još se ne znaju jer se tek trebaju predati financijski izvještaji za 2020. godinu. Lani se špekuliralo kako su tvrtke kojima je Severina vlasnica ili suvlasnica nagomilale više od 1,7 milijuna kuna dugova u 2019. godini. Tvrtka “Dobrodošao u klub” dobila je i potporu za isplatu minimalnih plaća.

Tri mjeseca je dobivala novac od HZZ-a. Riječ je o iznosu od 11.250 kuna. Kako nam je tad rekao Severinin PR menadžment, zahtjev za potporom predan je za jednog zaposlenika te tvrtke. Tomica se u Severinin stožer vratio prošlo ljeto nakon gotovo godinu dana izbivanja. Pjevačica i njezin dugogodišnji menadžer zahladili su odnose prije dvije godine nakon što joj je on gotovo dva desetljeća bio desna ruka.

Kamen spoticanja navodno je bio njezin suprug Igor Kojić, s kojim Tomica, šuška se, nije nalazio zajednički jezik. Nakon Igorova povlačenja iz Sevina života prije godinu dana, Tomica ju je pogledom pozorno pratio s terase noćnog kluba u Splitu u kojem je nastupala. Potom su Seve i Tomica s njezinim najbližim društvom pozirali na imanju nedaleko od Zagreba mladog vinara Tomislava Voštinića (38), s kojim pak od prošlog ljeta povezuju pjevačicu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 122
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju