To je to što me zanima!

Seve: Poklonit ću Tadiću svoj DVD s koncerta u Beogradu...

Nakon što je čula da srpski predsjednik voli njezinu glazbu pjevačica je obećala da će mu darovati svoj DVD. Tadić kaže da se 'budi uz Severinu' i da voli njene pjesme
Vidi originalni članak

Nakon što je srpski predsjednik za Jutarnji list izjavio da voli slušati Severinu te da se budi s njenim pjesmama pjevačica je izjavila da će mu pokloniti svoj DVD s koncerta u  Beogradu, prenosi IN magazin. Predsjednik je izjavio da nikada nije sreo pjevačicu već da je samo upoznao njezinu sestru koja živi u Beogradu. U svom iPodu, kako kaže,  ima dosta hrvatske glazbe, a navodno mu je najdraža Severinina autorska pjesma 'Šta me sad pitaš šta mi je'.

Pjevačica je već zakazala nastup u najluđoj noći pa će tako 2011. godinu dočekati u Budvi. Navodno bi mogla odsjesti u predsjedničkom apartmanu hotela 'Splendid', u kojem su tijekom svog posjeta Crnoj Gori spavali Angelina Jolie i Brad Pitt.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • casio 02.11.2010.

    Pokloni ti njemu 20 minuta. Vjerovatno mu to jedino pada na pamet kad čuje za tebe.Umjetnica.

  • brzizestok 02.11.2010.

    bilo bi joj pametnije da počne plaćati PDV na sve te silne milijune koje zarađuje po gažama, a ne da joj mi dajemo pare za ZAMP, stan, mirovinsko, socijalno i sl.

  • komunikacija 02.11.2010.

    Ma baš je dobra,boli ju ona stvar za sve vas.Žena živi svoj život.Bitno je da ste vi nevinašca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare