To je to što me zanima!

Seve s Anicom i Robertom otvorila restoran Croatica

U 'Croaticu' je moguće ući s automobilom. Svojim vozilom trebate ući u lift koji vas spušta u garažu. Seve je na otvorenju htjela konkretniju hranu...
Vidi originalni članak

Restoran 'Croatica' otvoren je večeras u Zvonimirovoj ulici u Zagrebu. Vlasnici restorana Edvin Softić i Goran Obradović Pišta, vlasnik narodnjačkog kluba 'Ludnica', na otvorenje su pozvali Severinu s kojom je došla njena najbolja prijateljica Iva Gačić, Roberta i Anicu Kovač, Ankicu Dobrić i Giannu Apostolski. Bivša voditeljica Golih vijesti prvi put se u javnosti pojavila sa svojim sinom Dinom. Anica Kovač oduševila se dekoracijom švedskog stola, a Seve je očekivala konkretniju hranu. Na meniju je bila piletina u umaku od šljiva i sitno sjeckana divljač. Robert Kovač došao je na otvorenje restorana iako je njegov klub u to vrijeme igrao europsku utakmicu protiv Heartsa. Radno vrijeme 'Croatice' biti će svaki dan do 4 ujutro. U restoran je moguće ući autom s kojim se dolazi u lift koji se spušta u garažu za koju postoji VIP ulaznica. Osim s autom moguće je ući i 'normalno', na vrata. Restoran je mesni i riblji.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • alina 19.11.2009.

    mrzim korigiranje komentara

  • bulka 12.10.2009.

    Iskreno sve mi je to sumljivo Anica je kuma Ludnici gdje je Pišta vlasnik sad otvara restoran gdje je Pišta vlasnik po Zagrebu je viđaju sa njgovom kčerkom malo mi je taj odnos Pišta-Anica sumljiv da nema tu malo sočnije srane prijateljstva ipak Robić ima naporne treninge pa karantene neko mora namiriti strasti.Nebi se čudila da Anica malo voli sastrane nije ona tako sveta ko što se čini.

  • alina 03.09.2009.

    Mrzim korigiranje komentara

Komentiraj...
Vidi sve komentare