To je to što me zanima!

Seve se rješava haljine koju je nosila u vrijeme idile s Kojićem

Inače haljina koju je Seve nosila na Maldivima neodoljivo podsjeća na onu Vlatke Pokos (50) u kojoj se prije 14 godina udala za Josipa Radeljaka Dikana (77) na Karibima
Vidi originalni članak

Jednoj od najljepših haljina u mom ormaru vrijeme je da ode u vaš ormar, napisala je pjevačica na svojoj društvenoj mreži i oduševila pratitelje. Severina Kojić (48) odlučila je darovati tirkiznu haljinu Matije Vuice, koju je nosila na Maldivima na kojima je bila sa suprugom Igorom Kojićem (33) prošle zime.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Seve i Igor tad su još bili u velikoj ljubavi. Sad se nisu vidjeli, tvrde njihovi susjedi, od travnja prošle godine iako su na papiru, doznajemo sa suda, i dalje u braku.

Pjevačica je u međuvremenu ljetos bila na krstarenju s mladim vinarom Tomislavom Voštinićem (38), kojeg je tad, doznajemo, predstavljala kao svog tjelohranitelja. I dok Seve uglavnom ignorira priče o sebi, tad je odmah demantirala da između nje i Voštinića ima išta više od prijateljstva.

I dok Seve daruje haljinu koju je nosila u vrijeme idile s Igorom, njegov fokus je na nogometu. Nakon udaljavanja od pjevačice Igor se vratio starom poslu - nogometnom menadžmentu.

Paralelno sa Severinom, s kojom se i dalje prati na Instagramu, objavio je story u kojem žali za vremenima kad se moglo ići na nogometne utakmice.

NISU JOJ PO VOLJI Severinin obračun: Sudi se sa sutkinjom, napala je i tužiteljicu

Igor u međuvremenu posjećuje manastire u kojima traži duševni mir, a Seve se bacila na snimanje novog albuma u kojima je, rekao je šef projekta Filip Miletić, opjevala i ljubavne probleme.

Inače haljina koju je Seve nosila na Maldivima neodoljivo podsjeća na onu Vlatke Pokos (50) u kojoj se prije 14 godina udala za Josipa Radeljaka Dikana (77) na Karibima.

Vlatka je tad nosila Dior haljinu koju je platila 1000 eura na sniženju. Riječ je o jednom od omiljenih Vlatkinih komada odjeće. Nije poznato gdje je danas haljina nakon što je Dikan pobacao dio njenih stvari u crnim vrećama za smeće iza svoje zgrade na zagrebačkom Cvjetnom trgu u jeku njihova razvoda 2007. godine. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • amun6 19.01.2021.

    Ne otvaram članak al moram objaviti da mi sse povraća na sam naslov.

  • Trump Jong Un 18.01.2021.

    Igor je u pravu, neda starom da ga mjenja

  • 1feet 18.01.2021.

    brojcanik se uskoro opet okrenuti na nulu🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare