To je to što me zanima!

Seve se s menadžerom dva tjedna odmarala u Meksiku

Bio je to privatni godišnji odmor, tako da ne bih ništa komentirao za medije, rekao nam je Severinin menadžer Tomislav Petrović
Vidi originalni članak

Bio je to privatni godišnji odmor, tako da ne bih ništa komentirao za medije. Vratili smo se i Severina dovršava dugoočekivani studijski album, kaže menadžer Petrović. Severina (34) odmah nakon šetnje pistom na Cro-a-Porteru zaputila se s Petrovićem u Meksiko. Ondje se izležavala na suncu i prikupljala energiju.
- Sad je čeka mnogo koncerata i promocija albuma - kaže on.
Na albumu je radila dvije godine s Marinom Tucaković i Goranom Bregovićem, a izlazi u svibnju. Seve je za jedan ženski časopis izjavila kako je na njemu pjevala iz želuca, točnije iz maternice.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • tajnamoja 18.04.2008.

    Osnovna cijena na bazi 7 noćenja za Meksiko je 12 850 kn, zrakoplovna pristojba 1700 kn, viza 550 kn, i to sve bez napojnica i drugih pristojbi. Tko voli nek izvoli.

  • saltyL 18.04.2008.

    jelena - zato što mrvabrada govori da je Seve totalno otišla u jugofolk (sa negativnom konotacijom)... šta se javlja kad ni sama nema pojma o suprotnom, nek čisti prvo ispred svog praga da je Seve zakon, tu se slažemo ;D

  • Tinami 18.04.2008.

    Ta Severina je jedna obična precijenjena isprejahana pevaljka i umišljena veličina, ali mase ju puše i to joj daje krila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare