To je to što me zanima!

Seve traži luksuzan smještaj i posebnu hranu prije koncerta

RAZMAŽENA DIVA U Beogradu ne želi jesti po restoranima, već inzistira da joj hranu dostavljaju u sobu. Sina neće dati njegovu ocu na čuvanje, već vodi dadilju
Vidi originalni članak

Pjevačica će u četvrtak i petak pjevati u jednom beogradskom klubu. Za koncert će se pripremati u hotelu. Dok bude u Beogradu, s njom će biti i njen dvogodišnji sin Aleksandar. Mališana, kako piše srpski Alo, Severina (42) ne želi ostaviti na čuvanju kod njegova oca Milana Popovića (48), već sa sobom vodi dadilju koja će paziti na dječaka. 

- Tražila je apartman za sebe u jednom od najpoznatijih hotela u gradu, a i dadilja njenog sina mora imati apartman pored njenog - rekao je izvor za srpski Alo. U trećem apartmanu boravit će Severinin menadžer. 

Uz luksuzan smještaj, Severina ima i prohtjeve kad je riječ o hrani. Ne želi jesti po restoranima, već inzistira da joj hranu donose isključivo u hotelsku sobu. 

-  Organizatorima su dostavili čitav popis hrane koju Severina jede pa su tako na vrhu liste voće i losos - kaže izvor. 

Idi na 24sata

Komentari 115

  • tomy_zg_1 14.11.2014.

    jel se u tom apartmanu probudila pored tajanstvenog muskarca, vjerovatno je, krese se sa drugim a prakticki joj dijete pored spava, apartman dalje

  • MagdalenaAbramović_1 14.11.2014.

    Djevojka sa sela ha? Tako lijepi stihovi pjesme ne bi smijeli nikad vise iz njenih usta van..

  • 13.11.2014.

    Priprema se u hotelu. To znači da taj mali mora slušati njezino unjkavo kreštanje i u sobi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare