To je to što me zanima!

Seve u Kanadi po danu nosi bundu, a navečer skoro ništa

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Pjevačica se odlično zabavlja u Kanadi, gdje je imala koncert u Torontu. S pratiteljima na društvenim mrežama dijeli svoja iskustva i fotografije s putovanja
Vidi originalni članak

Tijekom svog putovanja u Kanadu, Severina (43) je odlučila spojiti ugodno s korisnim. Sinoć je odradila koncert u Torontu, a cijeli dan prije toga iskoristila je za razgledavanje prekrasnih krajolika.

Bila je na slapovima Niagare te se našalila na Instagramu, gdje je uz objavljenu fotografiju napisala da je razlika između Niagare i Viagre u tome što Niagara pada. Pohvalila se i da je nabavila selfie stick, ali je komentirala kako smiješno izgleda dok ga koristi. Na obje te fotografije ju vidimo zabundanu od glave do pete.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sinoć pak, uoči nastupa, bila je sasvim u 'drugom filmu'. U crvenom seksi bodiju, mrežastim čarapama i čizmama do preko koljena fotografirala se prije koncerta. Osim te, objavila je i 'fotku' na kojoj pozira u istom outfitu, ali u puno izazovnijoj pozi.

Idi na 24sata

Komentari 125

  • TAMARIS60 04.05.2015.

    Gluposti, opet se kao udaje........a od toga neće biti ništa. Ona voli dizati samo prašinu, a vjenčanja neće biti, mislim da joj je vrijeme, da si rezervira mjesto u domu umirovljenika, jer je već stara, a mlađi i ljepši dolaze.

  • zoo 27.04.2015.

    Bas dobre slicice za u album malom Aleksandru, za podsjetnik kako ima sexy mamu??? Fuj...... Jako glup komentar usporedjivanje jednog od sedam svijetskih cuda sa Viagrom :(. BALKAN :(

  • covjek7 27.04.2015.

    Ona i da hoće ne moze vise nositi na sebi nesto sto prekriva...

Komentiraj...
Vidi sve komentare