To je to što me zanima!

Seve: Vašoj djeci Crkva neće ostaviti ništa! Ja glasam protiv

U razgovoru za RTL pjevačica se osvrnula na odnedavno popularnu Željku Markić. Protiv će glasovati i Nataša Janjić jer, kaže, protiv je jedino rješenje za budućnost
Vidi originalni članak

'Prije nekoliko mjeseci pojavila se jedna gospođa za koju prije nitko nije znao. Htjela bi govoriti o ljubavi, htjela bi govoriti što je Isus propovijedao. U ovim teškim vremenima, kada je ekonomska situacija loša, ljudima ostaje vjera u ljubav i njihova djeca. Na to su ih uspjeli dobiti, na najdublje emocije, rekla je Severina za RTL aludirajući na Željku Markić. 

Pjevačica je bila na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu gdje su brojni glazbenici pjevali u znak potpore svima koji na referendumu 1. prosinca misle glasovati 'protiv'. Stillness, Kawasaki 3p, TBF, Let3 i brojni drugi pjevat će u znak potpore kampanji 'Građani glasaju protiv'.

- Ta gospođa koja se pojavila i koja je dobila zemlju od Crkve ima itekako što svojoj djeci ostaviti u nasljeđe. Vašoj djeci Crkva neće ništa ostaviti u nasljeđe, oni će biti siromašni. Ono što im vi možete dati u nasljeđe je njihova sloboda. Ja vas molim da 1. prosinca glasate protiv. Ima jedna divna pjesma čovjeka koji je bio u nacističkom logoru. Kaže: Prvo su došli po Židove, ja se nisam oglasio jer nisam Židov. Ako budete šutjeli, sutra će doći po vas jer ste Dalmatinac u Zagrebu, invalid, zato što ste umirovljenik. Zato što imate siromašno dijete izbacit će ga iz škole jer niste bogati. Sutra će doći po vas. Danas homoseksualci, a sutra vi - dodala je pjevačica te naglasila da će ona glasovati 'protiv'. 

- Puno je razloga zašto ću glasati protiv. Mislim da svi ljudi zaslužuju građanska prava i da baš zato ovaj referendum nema prevelikog smisla ako prođe. Protiv je jedino moguće rješenje - za našu budućnost, za našu djecu, jedna slobodna zemlja bez granica, bez diskriminacije - reklaje Nataša Janjić za Novu TV.

Idi na 24sata

Komentari 816

  • varešak 23.01.2015.

    Oprosti joj Bože nezna šta brblja.

  • user_325272 06.12.2013.

    neka tvom Aci ostavi paroh milan svoju imovinu zato si i isla u srbiju da se obogatis cisteci puske¨¨¨¨

  • DijasporaEU 03.12.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 7 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare